Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 13, 2011

ke Kenny Rogers semalam..


Semalam pas balik kerja sempat kami singgah Kenny Rogers Roasters untuk menikmati Quarter meal PERCUMA dgn setiap pembelian 1set quater meal..hehehe... last year tak dapat gie.. so, this year kami cuba nak gie.. Niat dlm hati, kalo ramai org malas la nak beratur... 

Dari last week bila dapat tau dari SINI dah cakap ngn asben, nnt kenny wat free quater meal lagi minggu depan.. nak gie tak..? dia kata SET jerr... hehehe.. oraits!

balik kerja tunggu asben sampai teryus gerak ke Alamanda semalam.. Sampai2, mmg rezeki kami tak beratur panjang.. Beratur suku jerkkk.. suka... sukaa.. even, depan aku siap leh ajak kwn dia potong Q aku semalam.. takper, aku bermurah hati semalam... boleh jerk!

Asben yang gigih beratur.. aku duduk jerr.. hehe... dorang ada serve air untuk yang sedang beratur.. bagus2.. service best! even ramai org pun...

Ini sahaja untuk kami.. cukuplah kan. Tak baik tamak nnt rugi.. hehe.
janji dapat 1 free...

Pi kenny teringat masa preggy dulu yang sangat2 addict dgn kenny.. everyweek mst makan sini.. Preggy kali nia tak pulak.. maybe selera kg agaknya...

Alhamdulillah semalm kenyag..
Balik dgn muka tersenyum.. :-)

7 comments:

zura@iwan said...

ok arr x ramai beratur ek....rezki bb la tu..hehe

nome said...

tu namanya rezeki ibu mengandung nak mkn kenny...alhamdulillah semuanya dipermudahkan...sure jue sonok bangat smlm dpt mkn kenny....akak x mkn pun smlm sbb ramai sgt org beratur..

Mama Kyra said...

jue,smlm eja pn nsb bek Q tk rmi..nsb dtg awl..tgh mkn tu tgk lagi rmi beratur..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zura >> itula.. kebetulan tak ramai.. nasib lah tak perlu beratur pjg sgt.. kalo pjg, sure malas nak nunggu...

k.nome >> itulah rezeki semalam kan..? nasib tak beratur pjg gilerr.. xper, next year akak terjah laksss...

mama kyra >> eja gie kenny mana..? sama la kita.. dapat gaks yg FREE tue kan..

'NuReeN' said...

nureen pon terjah kenny semlm.. hehhee... tp x g terus dr opis blk umah mandi dlu ambik anak baru g mkn.. ehehe

alyyani said...

alamanda bole pilih side dishes eh? next yr leh pegi situ lak ;) oh jue tau awal lagi eh. alya tau semalam jugak. tp tula, tak dan nak pegi.

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

nureen >> owwwhh.. jue pas keje tapi lewat gaks sebab tunggu asben sampai pun kul 6 lebih....

alyyani >> boleh... semua leh.. siap leh take away.. terkejut gaks leh take away... so, apa lagi tambah la take away pulak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...