Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 06, 2011

Cek Nuffnang Dah Sampai....


dah sebulan lebih aku Cash Out kan akun nuffnang aku... Semalam baru jer aku terima.. Alhamdullilah rezeki awaln tahun nie.. Apa yang aku nak buat dengan duit nie? aku dah ada plan sendiri iaitu nak membeli breastpump sebagai persediaan sambut kedatangan baby baru nieh...

Spectra3 yang lama masih ada.. leh gunakan lagi... But, aku memerlukan yang lebih flexible memandangkan opis aku dah takde port baik untuk membuat projek mengepam.. sebab dalam bilik aku kerja nie dad ada kaum adam.. agak susah nak menjalankan projek mengepump. Jadi, aku memerlukan yang boleh pakai baterry dan letrik untuk memudahkan aku nnt...


dalan entry lepas aku dah survey dah.. so, masa untuk memilih.. hehehe..


p/s : hanya dengan berblogging, kita boleh menjana pendapatan... Kalo lagi rajin, lagi banyak lah dapat... But, aku nie ada masa malas2 juga.... 

5 comments:

Mummy Zara Sofea said...

bestnye dhdpt, sy xdpt lgiii...

zura@iwan said...

alhamdulillah dpt cheque dh ek..
kita dh masuk 2thn..tp still cm tu le..huhu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mummy zara >> insyallah pasnie awak pulak.. :-)

zura >> erm.. cuba check akaun.. mst dah banyak... try la check... kot2 leh cash out dah..

fazilzura said...

akak pun x lama lg nak cash out.. yuhuuuuu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.zura >> owwhhh..!! leh la buat belanja.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...