Kawan-Kawan Saya

Monday, January 10, 2011

Masa Untuk Mendobi..

Minggu nie aku tak kemana2.. Just duduk umah saja untuk merehatkan badan, mata dan duit.. ekekekek.. Memandangkan tak kemana2.. Aku pun mulalah start untuk mendobi baju2 iman masa bayi dulu. Kiranya buat persiapan sikitlah untuk adik Iman..

Seriusly, kali ni mmg aku xder beli baju langsung untuk adik Iman. Disebabkan scan nampak lelaki, Jadi pakai saja baju iman yang ada.. nak shopping tunggu dah lahir nnt lah yeaa.. Lagipun baju Iman pun berlambak lagi.. Ada satu container.. Ada gaks baju baru yang lum smpt digunakan lagi.

Inilah baju2 iman yang di isi dlm container..

baju baru yang masih belum digunakan. Ada yang aku grab dr BabyAndKids jer. hehehe 

Longgokan untuk di rendam dulu sebab warna putih kan...

Longgokan yang harus terus di cuci...


So, selesai membasuh, petang2 sikit kami hanya ke area Putrajaya untuk beriadah di waktu petang..
nnnt update next entry la yeaa.. :-)

2 comments:

nome said...

byk tu jue baju2 iman dulu...x yah membeli...lg2 dah tau gender second bb adalah lelaki..so mmg jimat...so selamat membasuh dan beriadah yer...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> aah.. mmg tak beli pun lagi setakat nie.. Tak tau la sok2 nak beli.. Mana tau nak dekat2 tetiba rasa nak beli.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...