Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 06, 2011

Menggamit Kenangan 2010


Sepatutnya Entry nie puiblish awal2 tahun haritu.. But, tak sempat nak abiskan entry nie dan terus jadi draft memanjang.. ekekeke... memandangkan dah pun masuk Tahun 2011, aku nak menggamit balik kenangan2 masa tahun 2010.. Tak sangka.. dgn adanya blog nie, aku leh ingat balik apa yang berlaku pada hari2 sebelum.. Dan ianya menjadi segar dlm ingatan ku...

Dan tak sangka, dlam tahun 2010, ada banyak kenangan MANIS dan PAHIT aku lalui sepanjang tahun.. Macam2 kisah dan macam story rupanya telah aku lalui.... 

Jom aku highlight kan apa yang berlaku setiap bulan.. Aku amik yang paling memberi kenangan kepada aku...

Insyallah untuk tahun ini, segala kenangan Manis dan Pahit akan tercatit sekali lagi dalam blog ini.. Semuanya adalah kisah empunya blog untuk di abdikan sebagai kenangan yang boleh di simpan untuk tatapan masa akan datang.... :-)

Happy Viewing my blog and thanks to all my reader.....


3 comments:

marinahunny said...

semoga 2011 menjanjikan yg lbh manis buat kamu ;)

saya pun ada tungku moden tu, kwn yg bagi. dulu2 tak tau fungsi. skrg tgk belambak2 jual online tp mmg best la ;)

terima kasih atas maklumat psl ptptn tu. saya pun ada dpt poskad tu tp ni baru nk update..tq ;)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

marinahunny >> tq marina.. :-) insyallah.. untuk awak juga.... aah tungku moden nie tgh femes di pasaran.. kat online pun banyak....

yg ptptn tue, sy pun dah reg.. hopefully berjaya.... tak la berat sgt menanggung hutang nie..

zura@iwan said...

byk kenangan yg kita hadapi kan...

kita pon nk update psl 2010 ni..x dan lg..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...