Kawan-Kawan Saya

Monday, September 20, 2010

Kisah Raya


hai kawan2 ku sayang.. Dah lama rasanya blog ini tak berUPDATE... Maybe kerna kemalasan, kesuntukan masa dan mooding dan mungkin juga kerna alahan.. hehehe (alasan jer nieh)... Ntah laa.. sejak preggy nie, aku mmg jarang online.. Sehari dalam 1-2 kali jer aku ON kan lappy nieh.. kalo on pun, aku akan update email dan blogshop.. Ntah laaa.. Kali nie nak buka blog sendiri pun jadi muak.. sumtimes bila mood ok, baru la aku terjah blog kawan2..  huhuhu.. sampai macam tue kan...???

Xper laaa.. Insyallah pasni mood berblogging akan kembali balik.. kerna ada terbaca pasal berblogging boleh MENJANA PENDAPATAN.. tetiba nak jadi excited semulaaa....:-)

Kisah Raya tahun nie, aku beraya di kg Mak aku di Masjid Tanah, Melaka.. Sonoknya daapat lik kg.. lagi2 akak aku pun balik.. So, iman ada kawan untuk bersuka ria... Tema tahun nie PUTIH... sebab apa putih..?? sebab Raya under budget... hehehe.. asben pakai baju yang ada jerr.. so, perlu mencari baju raya untuk aku dan iman sahaja.. Ya kawan2... Raya tahun nie, baju aku hanya sepasang sahaja.. Iman pun sepasang shj.. Dan baju jalan2 semua ku amik dlm stor babyandkids... hehehe... OK la tueh kaann..??? 

Paper pun raya tetap raya janji kita sonok.. So, hajat di hati untuk buat open house terpaksa di tangguhkan lagi kerna sebab2 tertentu.. dan juga tiada masa yang sesuai... Sebab sibuk dgn persiapan kawin adik ipar tak lama lagi...

Jom kita layan gambar yang ada.....

3 sekawan.. Insyallah tahun depan tambah lagi 2kawan.. hehe

2 beradik yang semakin aktif...

member kamcing

PEACE..!

Kami bertemakan kaler putih.. OK tak..?? hehe


3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah, mmg dah lama tak bace blog jue ni..raya under budget pun tetap meriah, putih pon nice kaler kan..tahun depan nak tema putih pulak lah..

suhida said...

slmt hari raya jue..putih pun ok..tahun depan tambah lagi sorg dalam gambar famili. :)

Yu'xan Lee said...

a'aa putih pon ok gak kan, berseri2 jek zura tgk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...