Kawan-Kawan Saya

Monday, July 26, 2010

My Birthday....!!~

Yeaaaahhh...!! Semalam 25 Julai 2010 adalah birthday aku yang ke-26. Dah 26tahun mak aku lahirkan aku. Dah besar anak mak nie.. hehehe... Disebabkan 24-25 julai aku ada kursus di KDN, jadi planning untuk celebration terpaksa di batalkan. Takpe la.. xder rezeki nak celebrate tahun nie...

But... Aku tetap rasa sonok sebab asben aku blanja makan dan juga bagi adiah spesel.. hehe,.. aku suka! aku suka!....Aku tak rasa menyesal pun gie kursus tue.. sebab kursusnya sangat BEST.. lagi penceramahnya yang sangat BEST.. Pn Rahimah dari INTAN dan En. Hafiz (PTD KDN) aka CUTECARRY. make up artis pun ada gaks.. Best giler kursus nie.. Sebab ala2 grooming gitu.. siap ada kelas make up, stylish dan catwalk.. hehehe... next time leh gie lagi.. kalo nak gie kelas camni kat luar, mst bayarannya mahal kan?

Berbalik pada my besday semalam..., after abis kursus dalam 2ptg.. asben aku bawa jalan ke Alamanda atas request aku sebab dah keletihan masa tue. Mula2 nak tgk wayang untuk relaxkan diri. tapi, xder citer best yang leh tengok bersama dgn iman. Disebabkan, tgk wayang tak jadi, kitorg ke maxis outlet pulak.. then selesai kat situ.. gi makan NANDO's.. hehehe.. kalo dah pekena sos peri2, esok sure sakit perutt.. hahaha..!! sebab tue pagi ni aku sakit perut.. hehehe...

Pas makan terus balik umah sebab aku dah sangat keletihan. 2 hari kursus.. esoknya nak keje pulak. Kat umah, sambung balik celebrate.. hehehe.. actually, asben aku dah beli kek da masa sabtu malam kitorg ke JJ tuee. but, malam tu sampai umah aku terus FLAT.. sejak akhir2 nie, aku mmg mudah sngt letih dan mengantuk yeaaa.. SO, asben aku nak celebrate kan malam tue terus tak jadi.. sian nengokkan aku yang dah sangat keletihan!...

So, malam tadi buatlah sesi potong kek berdua je.. sebab iman dah tido.. hehe.. sian iman tak dapat joint.. hehehe... xper laaa.. layan kan jer..

kek chez choc SR.. memang Feveret aku!

malu dan segan ketika potong kek.. hahahahaha..!!~

present from my hubby.. last week dah dapat.. tak dapat apple or vaio, yang nie pun aku suka..!!
Janji pas nie xde berebut dah nak pakai lappy.. hehe...

TQ to my Hubby.. i love u too..


p/s : ada sumthing aku nak hadiahkan untuk mak and ayah aku sempena besday aku niee.. :-)

9 comments:

nome said...

tak sangka! tak sangka! besday jue sama dgn besday anak akak aleesya...wakakaka...best2..senang nak igt...

n'way epi besday to u...semoga jue dan family sentiasa dimurahkan rezeki dan happy selalu!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> oh iyerkee..?? happy besday to aleesya to0.. dah besar dah anak mama.. hehe dah lkeh dapat adik daa.... :-)

TQ k.nome... muaaaahhh..!!~

mamashasha said...

happy birthday jue, semoga panjang umur & murah rezeki...bestnye birthday present tu....

Noor said...

epi bufday jue...
nk hadiahkan cucu lah tue tuk mak & ayah jue....pe2 pun congrats yerk.....!!!!

az rina a.k.a jaijina said...

happy birthday jue..sronoknye dapat lappy sempena besday..tahun depan boleh mintak lagi , ekekeke..

smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye, amin..

alyyani said...

eh ramai nye bday 25/7 ni. jue, anak nome, leesya, dgn ayah alya. :) happt 26th bday ju. hadiah best, kek pun best! semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah. :)

alfa juliet said...

hihi bestnya jue dpt lappy..tak mimpilah sy..kalau husband rajin buat keje umah tu lah hadiah terbaik..

fazilzura said...

HAPPY BELATED BESDAY JUE..

wahhh syok nye dpt lappy.....
mak aii , kek itu sgt meliur kan key ...

semoga pjg umur, murh rezki & cept2 kasi Iman adik key

fazilzura said...

HAPPY BELATED BESDAY JUE..

wahhh syok nye dpt lappy.....
mak aii , kek itu sgt meliur kan key ...

semoga pjg umur, murh rezki & cept2 kasi Iman adik key

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...