Kawan-Kawan Saya

Tuesday, July 13, 2010

lately aku....

sekarang nie.. 
aku mudah sangat letih...
balik keje mesti akan brasa ngantuk yang sangat2..
sumtimes time tgh keje aku leh tido.

Teringat masa preggy dulu.. 
sampaikan tgh jawab tepon pun leh tertido..
betapa ngantuknya aku ketika itu..

sekarang ini pun...
badan aku sgt2 lesu dan seperti tak bermaya..
letih... letih.. letih...
sindrom apakah ini????

mood..??? sangat malas..
tetapi sumtimes tetiba pulak rajin..
yang pasti aku mesti mudah rasa letih dan megah..
smpaikan tak larat pun ada juga..

tido pulak.. sentiasa rasa tak cukup masa tido..
even aku dah mula tido seawal mungkin.
tetapi aku rasakan baru sahaja lelapkan mata dah pagi..

Pagi ni aku bangun awal..
tetiba mood rajin nak masak ada..
so, aku nak buat mihun goreng!!!..

puasa? 2 hari lagi aku kena ganti.. 
but
aku rasa macam tak larat je nak gantikan 2 hari ni...
aduhaaaaiii...!! syaaban dah pun menjelma nieee..
tggl 28 hari lagi nak sambut PUASA...


mihun yang sedang di goreng...


psssssttt : Aku bertanya pada Iman.. " Iman nak adik tak?' Iman jawab "Na nak (tak nak)" sambil geleng kepala.. hehehe.. sabo jer la aku...

10 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

jue...mengiurkan la bihun jue tuh..kalau dekat mmg nak mintak sket..hehe

simptom apa tu jue? iman nak dpt adik ke?

wawa_addien said...

jue...sindrom apakah itu??? apakah perkhabaran gumbira????

fazilzura said...

FULAWEIII ... mehun tu mantop betui le.. dh le akak lum bfast lg ni huhuhu

** eh Iman nk dpt adik ke ? jeng jeng jeng

nome said...

meletops bihun tuh? bikin hati tergoda...lg2 letak sotong byk...peberet jue tuh letak sotong byk2...

adakah jue menunggu kabar gembira? wish u all the best

rosmona said...

kalau betul bagai dijangka... yuhuuuu.. ade geng akk..

miemiey said...

jue....aku rasa segar je nmpak bihun ko nie..nape plak sampai macam tu...try buat senaman..kl kuar peluh mgkin rasa segar..tak pun amalkan mkn makanan seimbang...satu lagi...mgkin hormon kot...

alyyani said...

best nye bole prepare bfast time keje. alya time pregnant kan nia pun kuat tido. ke mmg semula jadi kuat tido. hehehe... mihun goreng sotong paul yg glamour. :D

p/s : balik keje kang nak tanya nia la nak adik ke tak. tak penah tanya soalan tu. heheh..

fieza said...

Ha..ha.. Jue sedapnya bihun goreng tue..terliur tengok. Fiza pun pernah tnya syakil nak baby ker tak, then dia jawab nak baby..tapi mama dia yang tak ready lagi he..he..

mamashasha said...

bestnye bihun goreng jue...bak mai sepinggan...hehe nape ni jue ada isi ke?hehe

suhida said...

jue,bdn kite skg ni cpt je letih.da xsama mcm anak dara dulu.metabolism da rendah.kena byk2kan bersenam la kot.
iman tak nak adik?heheeh..camne ek nanti bila iman da jadi abg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...