Kawan-Kawan Saya

Thursday, July 01, 2010

Comel tak..???

hehehehe.. saja je arini nak kasi UP diri sendiri.. 
Comel tak aku masa nie?

Aku dan kawan2 opis pada tahun 2006. @ Alor setar. Ada meeting PPP. Ala2 mcm percutian lak kami kat sana.. tgh mlm sempat lagi kitorg gi tgk wayang.. heheeheee... Lama dah PPP tak wat meeting camni eekk..?


waahhh..! aku ke tue??? iyerrr.. aku laaa.. masa nie zaman anak dara lagi.. sebab tu body masih cantek lagi.. Now, makin comel dari dulu.. hahahaha..!!~
Arini aku nak bawa iman ke Taska baru. So, lambat sikit masuk keje.. Asben aku yang wat survey.. So, aku follow je mana dia nak anta... Hopefully iman akan sonok dgn taska baru diaaa...

Dan arini juga aku mula bertukar tugasan di opis. Termasuk kawan2 yang lain. Rotation keje dah berlaku mulai ari ini. Makin kebizian aku la lepas niee..hehehehe.....

Have A Nice to All readers..


p/s : arini aku tgk blog aku kebengongan laa.. ketaburan.. Blogspot dah sampai kebengongan dia eeeekk.? adakah perlu di edit semula layout ku..???

9 comments:

Nurshahfamily said...

sgt comei hehehhehe

nome said...

jue, bile ko kurus...ko udah jd tinggi menggalah...tp bodi mmg cun....

vavva...iman udah ke taska baru...hope dia ok dgn environment dan kwn2 baru...

MAS said...

pinky gurl..mmg sgt sweet..

Noor said...

a'aahhh jue time ni selim melim....cam x caya laks klu tgk la ni....hehehehhe

az rina a.k.a jaijina said...

hehehehe..gamba kenangan tu jue..

eh, nape iman tuka taska?

suhida said...

comel...
now pun comel gak. :)
hrp2 iman ok kat taska baru.

fieza said...

Comel la jue time slim dulu..patutla mr atan berkenan ek

alfa juliet said...

bestnya iman dah masuk taska..nanti update pasal iman ek

alyyani said...

sebelum ni iman sapa jaga kalau korang keje? comel je jue dulu kini dan selama nye. up lagik! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...