Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 24, 2009

Zita's Wedding..

Sabtu lepas aku ke seremban menghadiri majlis persandingan member roomate masa kat uitm melaka dulu. Zita's wedding. Dah sorang lagi member aku kawin. Bulan lepas zura. Bulan nie zita dan bulan depan si marina pulaks.. Alhamdulillah.. masing2 dah bertemu jodoh..
Pasnie masing2 ada anak la pulaks.. Pastu kita buat family day macam dulu2.. Hang Out dan Overnight sama2.. Best laa.. Rindu zaman dulu kala.....

Zita nie comel sgt org dia.. orangnya smple dan dia adalah peminat setia siti nurhaliza..
Muka pun dah ala2 macam siti gaks...
errmmm.. dulu bercinta dengan org lain..
tapi kawin ngn org lain..
Itulah namanya Jodoh kan....???

Hopefully, perhubungan kita tak putus la yeaaa...

aku & marin (bulan depan kawin)

Bersama dengan pengantin. Inilah Zita dan pasangan.

Roomate aku.. Zita, dan marin.. Iema takderr.. lambat sikit..

bermesra bersama pengantin..


Masing2 dengan pasangan

Harus bergambar sebelum balik..

Aku & zita masa zaman remaja dulo2.. hehehe.. comelkan?


TO : Zita & Pasangan


" SELAMAT PENGANTIN BARU"
DAN
"SEMOGA BERBAHAGIA SELALU"



PhotobucketPhotobucket

13 comments:

alyyani said...

mmg cantik la kawan jue tuh. tambah lak jadi raja sehari. tambah berseri. baju pun cantik.

kira antara gang jue, jue la yg leading siap bawak anak2 lagi. yang lain2 baru nak setel down. tahniah utk pengantin...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> aah.. org nyer comel jerrr.. muka sweet ajer...
yupss.. kami lah org pertama yang kawen dulu.. hehehe.. kawen muda katakan..

iamfinie.blogspot.com said...

seronoknya zita dah kawen dah... saya pun suka dia sebab dia comel... ada org kata muka kami seakan, tapi rasanya zita lagi cantik sbb dia berkulit putih.. huhu...

finie said...

alamak, tersilap isi url kat bahagian nama plop huhu...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

finie >> aah finiee.. muka u all seakan2.. kan dulu org dok panggil korang KEMBAR... comel dia masa naik pelamin aritu...

ReanimationQ (Qoudry Activated) said...

Haaaa.. barulah sepadan, cutenya ke dua mempelai ni, Tahniah ar Aku Ucapkan Kat Ko ZTA, Semoga Kekal Ke Anak Cucu..

ReanimationQ (Qoudry Activated) said...

Ehem.. Kepada Cik julies, jgn perasan ek, saya lah orang yang pertama naik pelamin dulu diantara korg semua ek.. HehaHu Igt Lagi tak Majlis Kat Medan Mara tu.. ;-)

mama uzma said...

salam ziarah...
dah besar Iman...kiranya nanti sama SEKngan Uzma la kan..sbb sama tahun..hihi

Anonymous said...

kalo zita bace ni (actually da gtau dlm facebook), sori x dpt dtg..coz de wedding kwn abey..hehe..tahniah...zita sgt cun..orgnye cantek,kad jemputan cantek,baju pun cantek.serba cantek..owh julie, g x ajak :P

nome said...

sgt cantek kawan jue tuh...kena ngan make up dan baju pantennyer...very the jelitas...

AieZa said...

wahhh juee.. longgar seluarr di kala itu.. hahaha..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

reanimationQ >> aahaaksss..!! itu kawen main2.. mana de org kawen ngn adek.. hehehe... iyo la Qud.. bile nak naik pelamin betul2 ha..?

mama Uzma >> aah.. anak kita sebaya ekk..? boleh GENG..

Anonymous >> erm.. aah nampak cantek dan jelitas zita masa tueee.. Seri pengantin memang naik laa.. eh, sapo nie ekk..? kalo tau leh ajak sekali..

nome >> aah.. nampak memang cantek sebab solekan yg sangat natural dan nice... rasa mcm teringin nak naik pelamin lagi laa...

Aieza >> apakah..?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

reanimationQ >> aahaaksss..!! itu kawen main2.. mana de org kawen ngn adek.. hehehe... iyo la Qud.. bile nak naik pelamin betul2 ha..?

mama Uzma >> aah.. anak kita sebaya ekk..? boleh GENG..

Anonymous >> erm.. aah nampak cantek dan jelitas zita masa tueee.. Seri pengantin memang naik laa.. eh, sapo nie ekk..? kalo tau leh ajak sekali..

nome >> aah.. nampak memang cantek sebab solekan yg sangat natural dan nice... rasa mcm teringin nak naik pelamin lagi laa...

Aieza >> apakah..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...