Kawan-Kawan Saya

Wednesday, November 11, 2009

Cable Car


Yuuhuuu...!!! iNI jer masa yang aku ada untuk update blog..
update sekejap sementara nak makan tengahri nieee..
so, layan lah gambar kami semasa di cable car, langkawi tempohari...


Kami bertiga semasa di atas puncak

stesen pertama..

aku & Iman

our family.. ayah aku jer yg takder kerana tak sesuai naik...

Kami lagi..

Iman Pan.. "CAP" itu pressie from kak wana :-) tq untie

kongsi2 makanan... hehehe.. jadik ajer si iman niee..

cable car itu dari 1st stesen ke stesen ke-2

sonok sangat lah tueee

terjumpa dengan sepupu kami yg turut ke langkawi juga..
dunia sungguh kecik kan..??

di atas jambatan gantung.. weeeii.. ati2 saper nak lalu jambatan ini.. saper yg gayat, takut jangan lah naik.. jambatan ini bergoyang yeaaaaa.... dari satu gunung ke satu gunung.. huhuhuhu...!! knaper kami dengan zaqwan ekk..?? mana Iman..??

nampak tak jambatan ini melepasi k seberang sana... daku kuatkan semangat lalu jambatan ini.. sampai juga di hujung sana sebab nak tengok THAILAND...

lepas itu kena mendaki tangga pulakss.. semput weeehhhh...!!

kahkahkah..!! lawak laaa.. Zaqwan jer yg terlepas sampai ke jambatan tadi. Yang mama dan ayah dia tak pie pun.. Iman laks dah tido.. so, duk ngn nenek dia... itu yg kitorg bawa zaqwan.. hehe

itulah jambatan yang kami lalu tadi..

nak tak tgk orang yang paling takut naik cable car...??
hehehe...
jeng..!! jeng..!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

mula sekali.. pejam mata... sambil peganang kaki.

kemudian... terus terkejut..

dan last sekali kena GELAKKAN... kahkahkaha...!!!

itulah mama, ayah nain dan nain..
dorang dah selamat turun dulu daaaaaa....



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

fazilzura said...

sgt3 le besh naik cable car langkawi.. sgt2 tingi dari cameron .. kalau tgk keliling gune lensa kamera x takut sgt...
time akak g dulu , berkabus tau kat stesen2 tu .. kiteorg takut nak turun round2.. sejuk 1 hal ... now panas yek...
kiteorg excited nk naik.. tp mama dgn abah akak x naik.. ado penyakit. kang pengsan haru plak.. diorg dok layan kandang rabiit

alyyani said...

mmg takut naik cable car ni. alya kategori gayat gak. tp pura2 berani. tp dalam hati mmg debar. yg wan dulu ingat lg. siap gi goyang2kan cable car tu. sama dgn masa kt jambatan tuh, siap lompat2 lg konon nak test power. sabajela aku...

pemandangan mmg best kat atas kan? tp penat!

suhida said...

huhuhu..aku tak lepas2 lagi ke jmbtn gantung tu.first pergi,jmbtn tak siap lagi..2nd time pergi,tgh peknen izt 4 bulan..mcm semput je tengok tangga na ke sana..len kali la kot..3rd time..insya allah..
boleh terjumpa sepupu?hehe..mcm kite ar hari tu leh terjumpa masa hantar org pergi haji.kekeke...

MRS. K said...

dah naik masa honeymoon dulu
so, last week pegi kami tak naik
masing2 gayat

nome said...

sgt gayat k!!! kecot pewot nengok jambatan tu...tp salute la jue samat gak naik jambatan itew...very nice view...

Anonymous said...

free viagra without prescription cialis super viagra viagra on line how to buy viagra recreational viagra use viagra blood pressure purchase viagra cheapest uk supplier viagra viagra professional viagra online no prescription viagra and cialis viagra on line what is generic viagra viagra attorney columbus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...