Kawan-Kawan Saya

Sunday, November 22, 2009

>>> LapTop Pulaks Rosak....


Adusssss...!!!
Kelmarin Modem Rosak..
La nie Lappy pulaks buat hal..
nyampah tul aku..
pas satu-satu rosak..

Iman Oh Iman...
hehehehe.. Iman pulaks di salahkannya..
Ialah..
Iman la nie dah pandai..
kalo tak pasang lagu dia kat lappy tue, marah dia.. itu yg ketuk2nya lappy tue..
tak pun.. kalo dia sonok sgt dengar lagu dia tue, dia akan ketuk gaks..
itu yg lappy kitorg dah rosak..

Nasib ada member yang mahir dalam membaiki lappy nie..
cepat sikit dapat di elokkannya..
Insyallah esok leh la dapat semula lappy kami..
skang nie aku tgh menaip pakai PC gabak aku niee..
lama tak ON daaa..

Banyak citer nak share nieee...
ujung2 tahun nie banyak tul SALES termasuk la Warehouse sale..
dalam minggu lepas aku dah pergi 3 warehouse sale..
Antaranya :
  • Watsons stock clearance
  • Baby Kiko warehouse sale
  • Pureen stock clearance

walaupun tgh2 bulan xder sgt Ongkosnyaa...
tapi JUST pergi untuk cuci mata dan membeli yang patut sahaja....



*** CAFE WORLD aku tak tertengok pun.... huhuhuhu..!!~



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

mamashasha said...

wah iman ke yg buat jue?sabo ye...cam tulah kalau ada anak...belikan satu tuk iman nanti ye...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mamashasha >> itulah kak bed.. itulah bila ada anak teruna sorg nieee.... mesti nak di ketuk2 nye..
belikan dia..? erm.. tunggu dia pandai guna baru boleh belikan..

Ryn said...

alahai...iman oh iman...hehehehe...tkper2 nasib ada mmber leh repair...ketok2 tu takleh nak kata ape laa..same je ngn adam...

fazilzura said...

heheheh sian iman ...

lappy tu yg nk di tukor baru kut.. hehehehheheheheh

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> itulah.. nasib ada member.. kalo tak, tak berblogging n berFb la aku.. sunyi dari dunia luar... hehehe

fazilzura >> jgn la kata macam tue.. almaklumla.. PC fair tak lama lagi dah nie..

alyyani said...

iman..iman..itu rupenye keje iman ye. hehe..

waa jue sempat gi clearance slae tu ek. nak gi gak, tp takde masa. last2 tgk promo je la. huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...