Kawan-Kawan Saya

Thursday, November 26, 2009

My NEW Project...!!~

Firstly aku nak habaq yang suasana pagi di opisku ini sungguh SURAM... Ramai yang telah bercuti. Aku mcm biasa la.. tahun nie tak bercuti raya.. Xperlaa.. Insyallah tahun depan aku pula cuti.. Lagipun aku ada spend cuti untuk bulan 12 nie. Seperti biasa, cuti sekolah aku kena amik cuti sebab asben aku cuti.. huhuhuhu..!!~ Ari2 biasa dia tak boleh cutikan.. so, aku kenalah FOLLOWnyaaa...

Berbalik pada tajuk ENTRY aku... Aku ada satu project yang perlu di selesaikan dalam 2 minggu ini. Orang lain hujung tahun sibuk dengan macam keje.. report la.. audit laa.. Tapi aku, ada projek lain yang perlu di laksanakan.. huhuhuhu..!!~ Harap2 berjaya la aku melangsaikan project ini. Sebab dah2 minggu aku tangguhkan project ini.

apakah project yang perlu aku lakukan ini..? Apa ada di dalam ini..? Dah lama aku tak buka KOTAK ini..

JENG..!!!~ JENG..!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

yeaahhh...!! Ini dia.. Aku harus memulakan project ini secepat yang mungkin.

Bahan-bahan yang diperlukan..
p/s : Ryn... ko mesti tau kan apa project ini....

Dan.. Untuk permulaan keje, aku telah siapakan RANGKA ini dahulu..

hehehehe... Project apakah ini..? Untuk apa project ini..? Motifnya..? Sebabnya..?
Akan ku ceritakan nnt.... Hasilnya pun akan ku tunjukkan bila dah siap nnt..
Kena start mulai SEKARANG....!!



*** sepatutnya dah lama kena start project ini.. Tapi akibat KEMALASAN aku.. Project ini telah tertangguh selama 2 minggu.. huhuu..!! MOOD Rajin.. silalah datang kepada kuuu...




PhotobucketPhotobucket

8 comments:

Ryn said...

hahahahaha...aku tau dah projek ape...tgk pn dh tau..hehehehe...wat cantek2 eh..

Reena said...

reena pun tau nak buat apa nie kan..nanti boleh hntr kat reena satu...hehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> hehehe.. nak kena polish dulu idea2.. sebab agak kebuntuan sedikit... hehe

Reena >> oowhh.. reena pun tau ekk..? reena pun penah buat ke benda nie..?

alyyani said...

buat bag manik ke? rajin nye... kratif jue ni rupenye. alya gak tade skill. huhu...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> bukan buat beg manik.. yang tue tak reti... hehe.. tungguuuu...!!~

nome said...

aku angkat tangan nih! ko nampak x jue? kahhhhhhhh..aku pun tau gak apa pojek yg bakal ko buat...ekeke....

Nur Syafawati said...

rajinnyer ko jue!!!!kasi skit rajin ko tu kat aku ni..kahhh..aku ni malas je la dah akhir2 tahun ni..rase nak coti tanpa gaji je 1 tahun.kahhhh

fazilzura said...

ni cm nk wat bunge teluq jek ..
siap kene ado rangka bagai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...