Kawan-Kawan Saya

Thursday, November 05, 2009

Nak Naik Kapal Terbang

Yeaaah...!!
Aku dah pulang dari berCUTI-CUTIan..
memang BEST sangat2..
Tapi, still rasa tak puas lagi KERNA tak berkesempatan nak melawat pulau2.
Insyallah...
Akan kami datang lagi ke sana yeaa..!!

1stly, nak upload gambo masa mula2 nak terbang.
Betapa excitednya aku kerna tak pernah lagi naik kapal terbang..
kihkihkihkih..!!~

Mula2 sampai di LCCT.

Apa yang Iman & Nain Kusyuk pandang tue..?

Zaqwan yang COOL..

Nain yang ada Gaya..

Aku yang Cute.. hehe

Kaum2 wanita.

Kaum2 lelaki.

Muka orgExcited. hehehe.. On da way nak ke kapal.

Adik aku pun excited jugak..

Gambar yang tak bapa nak jadi..

Iman yang melalak masa naik flight.. hehe

suasana bumi sewaktu baru naik ke atas.

suasana semasa di atas langit..

dah nak sampai daa.. sekejap ajer.. tak sampai pun 1 jam. dah nampak pulau2.
Itu dia Langkawi...

Iman yang telah di bebaskan dari dalam perut kapal..

MOOD dah Ok daa..

Betapa bebasnya dia..

stroller baru nain

ini pun stroller baru iman.. kahkahkah..


*** MOOD belum rajin nak update gambar nieee... Betapa banyaknya kitorg bergambar.. sampai 1500 snap.. kahkahkah...!!~


PhotobucketPhotobucket

10 comments:

MRS. K said...

saya pon nak ke langkawi esok
hehee...
pegi utk kali ke 4

Ryn said...

ramainya org kat LCCT tu...best nyer tgk korang g ramai2...tak sabar dah aku nih...hahahahaha~~

alyyani said...

ni kat airport da 100 keping kot. heheh... waa besnye family vacation. tgk pun tau semua excited. eh, cucu mak jue sume lelaki eh? semua biru je tuh. hehe..

tak saba nak tgk the rest of the pics..

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH besh nyeeee naik flight ... dik non , akak pun xpenah lg merasa naik flight.. huhuhuhu .. sian daku...

oh nain pun ada yek...

suhida said...

muka semua nmpk epi..mmg best pun klu sekali sekala dpt gi bercuti..amek angin tempat lain,kan..

Ibu Mifzal Arsyad said...

bila la turn akak nak ke langkawi plak..uhuk...

NurShahFamily said...

hai jue.... gi bercuti yerrrr...
nur baru jer nak merancang ngan family gi langkawi...
tak sabo tunggu next e3 jue.... leh nur gi gak nanti hehehehe

~chekuna~ said...

bestnya family vacation...
ada 1k pic..tak per jue..upload pelan2..he he..nak tgk.. :)

mamashasha said...

bestnye cuti2 mesia...so excited nampak tuh...hee sape yg tak excited nk p bercuti kan....sakan kamoo ye jue..ok kami tunggu gambo yg 1500 tu...bile le dpt bawak shasha naik plane ni????

ai said...

Sronok dapat bercoti...ekekeke, melalak plak dia kat dlm pewot kapal terbang tu ye? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...