Kawan-Kawan Saya

Friday, November 06, 2009

Berjinak-jinak dengan Anak Harimau

kejadian ini masih lagi pada hari pertama sampai di Langkawi.
After check in, kitorg berehat2 menikmati suasana pantai di samping melayan anak harimau.. hehehe...

Kat sana aku aku menginap di Langkasuka Resort. Memang berbaloi.. Resort yang sangat Cantek disamping dengan WIFI dengan percuma lagi...
Biliknya sangat BESAR. Ada 1katil queen + 1 single bed.
Puas rasanya dengan bayaran RM170 seorang siap semua dengan flight pergi balik dan sarapan.

Jalan-jalan di waktu petang

antara pemandangan di dalam kawasan Langkasuka resort


berpoya2 di tepi pantai.. Nain ajak bermain air..


bersama kakak aku


suasana angin pantai yang sungguh syahdu


bermain pasir bersama Iman


Inilah dia anak harimau yang dimaksudkan tadi..

Sonok dia dapat bermain pasir..

Gambar di bawah adalah anak harimau bersama Bapanya :

siap main lambung2 lagi..


anak harimau naik sampan

anak harimau dengan ibunya pulaks.. kekekeke..!!~



** pasnie kita layan SUNSET pulaks yeaaa.. cuci2 mata kita...




PhotobucketPhotobucket

6 comments:

Ryn said...

hahahahha..igtkan ank rimau mn laa td....nice view laa...murah laa kalo RM170/pax..

fazilzura said...

kahhh ingt kan betui2 ler anak rimau.. puas le daku pk .. langkawi belah mano yg ado tu ... rupe nya anak rimau kepala itam ... cute bangat iman pakai sut tu ... dia dh ler cerah ..

rm170 ?? betul ker jue... booked ket ner.. moh2 bgtau.. leps ni akak plak nk g ... gerun naik flight..

** mak rimau... mana sut????

NurShahFamily said...

hehehehe nur pun tak pernah lagi naik flight.... ingat plan nak gi awal thn depan tapi debarannya dh terasa je ni... seram wei....
mana jue amik pakej tu? ape lagi tg include ek? hehehe

nome said...

sgt cute itew anak rimau..auuummmm!!!!

berbaloi2 la 170 hengget sorang...berkobar2 gak nak gi bercoti di sana...tp tawun dpn la kot...ekeke...

[I][T][A] said...

Bestnyer cuti2 malaysia... memang murah pakej yang jue ambik tu.. berbaloi-baloi..

Seronoknya anak rimau tu sedang bermain2 pasir dipantai yer... jinak plak tu.. :D

alyyani said...

langkasuka kat pekan kuah ke jue? lupe dah. last pegi masa 2007 dulu. bila lg nak pegi ni. mmg tak puas jln situ.

comel betul iman dalam suit tiger tuh. waa iman main pasir la.. khusyuk habis..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...