Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 24, 2009

Perodua Alza

Semalam aku kuar nak ke Jusco Au keramat..
then, singgah ke Bank Islam dekat dengan Tesco Ampang tue..
sedang lalu kat depan perodua tgk ramai org kat situ..
asben aku kata keta MPV perodua dah keluar..

so, ajak la pie tgk kejap.
camner rupanya..
erm... quite OK gaks..
ada ala2 Livina + Avanza..
tak besar sgt...
Cantek gaks cuma agak sempit sikit laa..
lebih kurang macam livina..

Harganya aku rasa kira mampu milik gaks..
Lingkungan RM60K++ mcm tue laaa..
so, sesapa rasa nak beli kereta baru boleh la singgah ke pusat perodua sekarang...!!!

tolong promote saatt...

Inilah contoh keretanya..
nak test drive semalam tapi ramai org..
kitorg pun ada hal lain masa tuee..
len kali jer laa..


PhotobucketPhotobucket

8 comments:

Ryn said...

menarik tertarik...ermmmm~

fazilzura said...

sgt cun ...

AieZa said...

mcm viva pn ada..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> terterik..? nak amik ker..??

fazilzura >> kalo kak zura pakai lagi CUN.. uhuhuhu..!! amik la satu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

aieza >> nak kata mcm viva tuee.. adik beradikla kot.. sebab satu mak.. hehe

[I][T][A] said...

Boleh tahan gak alza ni.. harga pun berpatutan..

alyyani said...

bole alya tak tau perodua launcing model baru. mlm td tgk berita baru tau. eh bila masa lak perodua kua model baru nih. bole la consider ni. harga dia maximum rm65k sahaja. kira berbaloi utk mpv model :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ita >> itulah.. harganya berpatutan la jugakss..

alyyani >> aah.. baru jer launching semalam... bila terlalu, itu yg terus pie tgk.. semalam tgk malam.. tak puas.. nak tgk pus, tgk time siang.. leh test drive..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...