Kawan-Kawan Saya

Friday, November 20, 2009

Bermandi manda dengan Anak Harimau

Ada 2 ekor anak harimau sudah terlepas dari Kawasannya..
sedang bermandi manda di Kolam Renang.
Seronok tgk mereka bermain2 air..
Sungguh comel sekali mereka berdua ini..

Jom kita saksikannya...

anak harimau yang pertama..

berjumpa dengan anak harimau yang ke-2

Anak harimau dengan bapa2 mereka..

anak harimau yang takut nak turun ke bawah..

main lonjak2 dalam air..

anak harimau berendam dalam air.

lalalalala...

merangkak di dalam air.

bluupp.. blupp.. blupp..

sesi panjat memanjat... sebab takut nak turun ke bawah..
yang si nain takut nak turn bawah..
yang iman pulak sibuk nak turun ke bawah tapi kaki tak sampai..
hehehe

uitss... nain panjat belakang iman?

belajar berenang....

Inilah dia 2 ekor harimau yang dimaksudkan tadi..
hehehe...

sepesen laks pakai baju kuning..


PhotobucketPhotobucket

8 comments:

fazilzura said...

hehehe dh cm adik beradik plak dua org tu kan ..

x pe.. nnt ado le adik Iman tu ...
now iman anggap je ler Nain cm abg sdiri ...

*** dh lama x pakai kan akil coustume ...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> aah.. semoga mereka akan menjadi sahabat sejati jugaa..
aminnnn.....

*** comel kan bila pakai costume.. pasnie nak cari costume lain pulaks.

Jiey^Mien said...

Nain kan da pindah.. Selalu balik ke Jue?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jiey >> aah.. sumtimes balik KL.. tapi, gambar nie masa kat Langkawi aritu.. coti2 malaysia..

alyyani said...

heheh.. comel la budak be2 tuh. kalau iman leh jalan lg seronok tgk gelagat diorg kan? baju rimau tu mmg utk swimming ke? tak kan? tp comel!

fazilzura said...

carik2...

akak mmg suke time akil kecik2 .. pakai kan bj2 gitu .. sgt comel ..
now tungu ler adik akil plak hehehe

MAS said...

ceh..betullah mandi manda ngn anak2 comel pakai bju rimau....hehe..
bestkan kalau g mandi manda2 ngn anak2..sonok..iman kecik2 dh rapat ngn nain..smpai ke besar jd besfren nanti..

Wafaa said...

husband saya mencari2 baju macam nih la untuk Iman. ternampak sekali kat Giant Bt Caves, tapi penjual takde. pulang dgn harapan hancus. kehkeh... mana nak cari?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...