Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Thursday, April 08, 2010

Contest : 3-Series Birthday Giveaway:THE FACT ABOUT e-caR

Name of Contest :

3-Series Birthday Giveaway:THE FACT ABOUT e-caR 

 
organized by : 

Citer pasal contest lagii... hehe... aku suka.. sebab aku suka
 lah... contest nie susah gak.. tapi aku cuba yang terbaik la.. all about kak e-car yang comel..

di kesempatan ini juga.. aku nak wish kat kak ecar :
" HEPI BESDAY TO U"
dan untuk Eiyman :
"HEPI BESDAY TO U"

so, perkara wajib yang perlu di jawab ialah :
THE 3-FACT ABOUT e-caR:
  •  nama penuh kak e-car : SITI HAJAR BT ABDULLAH
  • kak e-car lahir di hospital universiti, daftar kelahiran di hukm dan no SB : E675781
  • alamat terakhir kak e-car di Sri Pantai, Jalan Pantai Dalam. (tak tukar ic lagi ek?)
Cukup 3 eekkk....? kalolah aku bertuah.., aku leh menang adiah nie :
 

 menarik bukan..??

dan sponsor yang lain :

 
Dateline:
31 March 2010, 3pm
12 April 2010, 9.27am
(sempena tarikh & waktu lahir Eiymann)
Photobucket

4 comments:

alfa juliet said...

good luck jue

Noor said...

nnt kongsi hadiah ek.....kekekkee
gud luck....!!!!

mamashasha said...

gud luck jue...menarik hadiahnye

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alfa >> tq..

kak nor >> nnt kita gilir2 pakai ek..? hehe mcm lah menang.. huhuhu..!!

kak bed > doa2kan mng ekk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...