Kawan-Kawan Saya

Thursday, April 29, 2010

Bila Iman masuk opis...

 Citer dah lama tapi sajer je nak update citer nie. Sementara aku nunggu customer VIP aku.. So, tepek lah gambar ini dulu.. 

Ada mcm gaya orang kerja pejabat tak?

mula masuk mcm samseng la pulak... huhuhu..
muka mcm public mostly yg masuk sini.. nak marah jer..

bertemu dgn rakan sekerja yg lain..

ambil pen untuk menulis minit mesyuarat.

perdebatan yg hebat sedang berlangsung

ok... ahli mendengar ngn teliti.. huhuhu
masa dah abis...
bersurai...


 psssttt : tgh aku update blog, customer VIP ku dah dtg.. xsempat publish.. huhu.. xperla.. aku publish yg ini dulu la yeaaaa.. tak sangka tul aku customer aku kali ni.. seorang yg femes amous laa..  ckp jer nama dia... semua orang kenal..!! wahh.!! teruja sgt i tauuu...!! nak tau saper..? next entry yea...

8 comments:

fazilzura said...

iman ikut jue g opis ke?
wahh besh2 .. akil selalu jgk , time ado open day (akil tu
alat' cz dpt balik awal )..

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..comelnya iman nak tulit minit ya...mifzal x pernah lg bawak ke opis time keje..tp pernah bawak ms mlm..sbb tertinggal brg..huhu..pelusuk opis dia teroka..nsb baik opis kecik je..

alfa juliet said...

cantiknya pejabat ko jue

alyyani said...

wah iman, nak komplen apa tu? muka marah sgt tu, ala comel nye pkai baju doraemon tu.

sape kah cutomer vvip itu? tak sabar nak tau ni.

AieZa said...

sape customer vip tu agaknya eh..

aku xreti la bwk anak ke opis.. xconcentrate wat keje dibuatnya.. mmg kompom xwat keje ahh.. hana dah la bkn jenis dok diam..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> dia xikut tapi masa nie dah time balik keje... ayh dia dtg nak amik kat opis masa tue... hehe

kak ainey >> erm... abis juga dia jelajah sana sini.. plg suka tmpt letak brochure.. abes din punggahnya..

alfa >> pejabat Customer service kak...

alyyani >> aah kan..?? muka mmg nmpk sgt nak marah tue.. huhuhu..
customer VIP itu adalah.... A..... A...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak aieza >> next entry jue letak customer VIP tue.. huhuhu nerbes..!!

iman dtg masa ayhnya amik jue kat opis.. nak lik keje ms tue....

mamashasha said...

nape tu iman? ade masalah kat opis eh?
macam tension je...kelako ler siap ade rakan sekerja tu...

alamak jue sape tu VIP nye? eager sgt nak tau sehhh.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...