Kawan-Kawan Saya

Tuesday, April 20, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair, Berjaya Times Square


Salam...
Semalam tak sempat nak update blog, berblogging, berfesbok, berbusiness... 1day sibuk kat hospital dan hal lain2.. mmg tak beron9 langsung semalam.. apa kesah smlm kat intenet pun xtau... email pun tak terjawab lagi.. pagi nie cpt2 update blog, then nak launch 1 lagi blog business aku (with partner), tgk cafe world, tgk status fb dan mcm2 lagi.. huhuhu..!! tak berkesempatan nak kejar semua.. nasibla aku dpt smbg mc lagi sampai 10 mei.. Mak aik..!! lama lagi la aku duk umah... doktor tak bagi keje.. huhuhuhu...!!

Semalam aku ke spital sebab nak check semula appmnt aku.. tetapi, dorang suruh wat appmnt aritu juga.. kalo aku tau, pasti aku dtg awl.. tak pasal2 kena tunggu lama..perkembagan terkini, perubahan biasa jer.. but doktor kata jgn byk sgt berkerja tgn aku tu.. huhuhu..!! nnt 10 mei dtg semula. kalo ok, dah boleh buka wire ini.. yahu..!! tak sabarnya rasanya....

Semalam aku rasa lama giler kat spital... kul 2 lebih baru selesai semuanya.. Tak pasal2 asben aku kena amik EL...

eh...!! aku nak citer lain tapi terlajak ke citer lain pulak.. okla.. Sabtu lepas aku dpt meluangkan masa sekejap ke Gatsby Deodorant Street Fair, Berjaya Times Square. 

kenapa sekejap..? sebab asben aku ada exam aritu.. dptlah jenguk kejap.. aku sampai dlm pukul 11pg.. balik 12.45tgh.. jadila kan.. janji aku dapat RM50.. hehehe.. kalo tunggu lama mst dpt lebih dari itu.. nak wat camner.. terpaksa.. kalo aku leh drive, mst aku dok sampai ptg.. nak tunggu lucky draw and redem kupon.. hehe

 masa baru sampai.. dpt sambutan hormat dr akil.. hehe

 pelancaran yg meriah.. ramai giler blogger yg dtg.. kata masuk Mbalaysia Book of record... kan?

aku & kak zura.. dpt baju FREEEEE..

THE "kecik" judges.. hahaha.!
macam2 games ada.. main jer semua yg ada.. dapat kupon.. kumpul byk2 then boleh redeem.. best la..! but.. sygnya aku xdpt buat.. sebab kena blk cpt...

paper pun.. dpt gak asben aku bermain beberapa game yg ada.. hehe..

 akil in pose

mcm model kan.. hehe

akil wood sdg beraksi.

model of gatsby.. hehehe..
me n iman... hehe tudung baru.. nak tgk?
klik sini.. 

eh.. jumpa mama aqish la.. satu2 blogger (selain kak zura yg mmg aku kenal..) yg aku kenal dan smpt nak snap..

sebelum balik.. smpt berposing dgn kak zura.. bubyee..!! jue balik dulu.. huhuhu..!!!~

Sampai jer rumah.. asben aku anta then terus dia pergi exam.. aku berehat2 di Ampang sajer.. Sbb ptgnya nak balik Sg, Besar...

Photobucket

5 comments:

nome said...

meriah tol! rugi x gi

fazilzura said...

Jue, akak pun x lamo jue.. 2 lebih gitu dh cabut, mood masing2 merundum psl lapoq.. penat ooo main sume game yg ado .. kahhh harus ler lapo kan kan ....

leps ni kite join lg yek .. besh jgk event2 cmtuh

alyyani said...

kalau budak2 dah besar lama dah sampai ni. mmg meriah. nmpk pack tp bole jugak main game2 dia kan? dalam nak exam tu sempat gak singgah tu. ni baru la blogger tegar. cayalah!

☆ lieya latif ☆ said...

hai...salam kenal,

ramai betul blogger yg pergikan, rugi tul lieya tak join....kalo tahun depan buat lagi, takmo laa lepaskan peluang join heheheheh

byk adiah2 yg dpt bwk balik kan...berbaloi2 kalo stay sampai ke petang tuh

akuvision said...

seronoknya gatsy street fair

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...