Kawan-Kawan Saya

Friday, April 30, 2010

Tak Ku duga lah... Siapakah?

Sorry All.. Semlm Tak sempat nak update pasal VIP customer ku.. sibuk sikit smlm. Buat quotation agent dan ada org dtg beli brg... So, arini aku citer pasal siapakah yg dtg membeli di BabyAndKids Collections? Sungguh tak ku sangka yg dia nak membeli dgnku... huhuhu..  celebrities terkenal tueee.. Wah..!! teruja i sekejap... Tak sia2 i tag artis kat photo tersebut.. But, aku tak tag dia pun.. maybe dia nampak aku tag nana or dynas rasanya kot.. So, dia pun tgglkanlah comment kat fb tue.. Sungguh dekat dunia FB dgn artis and sesiapa pun kan...

Nak tau siapa? Kita tgk ini dulu yea..

comment darinya.. hehe tau dah kan..??

So, smlm aku tunggula dia dtg. katanya dlm tghari kul 12-1.. wah..!! sgt punctual.. kul 1 dah kol aku kata dah sampai tmn dahlia.. huhuhu..!! berdebar aku dibuatnya.. celebritiy nak dtg rumah.. sungguh teruja lah aku...ceh..!!~ Amyza Aznan sanggup nak dtg rumah tuee..

Sampai jer rumah, aku jemput masuk.. anknya nmpk beg tue, terus serbu nak.. hehe... budak2 kan.. suka lah dia.. so, smptlah juga kak amyza pilih baju untuk ank dia... dia kata pasni kena dtg lg nie.. sbb dah dekat ngn rumah.. iyer kak.. dtglah.. pintu rumah sy sentiasa dibuka...  

Okla, sblm kak Amyza balik, sempat lagi aku minta photoshoot as a bukti kan.. nnt org xcaya kalo aku citer jer.. hehehe..

body cantek.. i like u..

itu dia beg yg diborong.. dan baju yg ank dia pakai.. Fresh tue.. terus sarungkan ajer.. katanya nak bg ayhnya jeles.. hehe..

To Kak Amyza : 
TQ kak coz sanggup terjah umah jue.. hehe pasni, leh dtg borong lagi ek..?? 
Alamak..!! mcm kak amyza baca blog aku.. hehe..

 Katanya pagi ni ada di ERA.. Jom ramai2 kita dengar @ ERA.

4 comments:

fazilzura said...

FULAWEIIII .. galmor jue..
harus le lepas ni artis2 je dtg beli .. huhuhuuh sure leps ni harga UP UP lg..(dgn akak hrp2 ler x Up)...

dia mmg meriah kan ...

mamashasha said...

Wahhhh best2 dpt vip customer golongan artis leh
Wat promotion jgk secara tak langsung jue..
Bagusla dia x sombong..

Permata Hati Kami....Afiqah Mahfuzah said...

Feeewiiitt.....

Glamerrrr jue...hehehe. jue pun nampak cam artis....hehehhe

Baguslah dia tak sombong..

seronok kan dpt jupa artis

alyyani said...

memula amyza, lepas ni mesti ada artis lagi dtg kan? moga business jue terus berkembang. wah, syok tul anak2 dia dpt bag tu, tak tgk camera dah. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...