Kawan-Kawan Saya

Thursday, April 08, 2010

TAG - Apa-apa aje


Tag ni aku tgk ramai yang dah buat.. den tercari2 gaks sapo yang tag aku.. sekali dalam ramai2 yg mengetag tue.. hanya RYN aje yang tag aku.. hehe
so layan tag la arini yea..

1 - Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
~~ last sekali pergi KK bulan Januari aritu... Biler citer holiday nie, rasa lama xberholiday pulak... Anniversary nak sambut kat PD but... mcm tak jadi jerrrrrrr....!! huhuhu...!!

2 - Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni? 
~~ umur saya 25thn.. bulan 7 nie baru 26thn.. hehe

3 - (tak jawab pun tak pe) Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar di depan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!
~~ ya betulllllll....!! tapi kali nie aku tak snap la.. sebab gambar purse aku nie ada dlm post lama.. amik dan tepek kan semula jer...!!

jenama guess cilok
RM35.00 shj tunaiiiiiiii..!!

~~ Rupanya umur purse ini baru menjangkau 1year la.. genap 1year aku pakai..!! hepi besday to u sayang.. aku tgk post lepas. Dalam purse nie takde papepun yg berharga dah skrg nie.. duit, ic, kad kuasa, lesen, kat atm dsb.., aku letak kat tmpt lain. malas nak pakai purse da.. asyik tercicir jer.. ater tgn ada sebelah jerk..!!~


4 - Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
~~ skang duk umah boleh dikatakan 24jam ngadap pc.. tapi nak update blog malas sungguh.. sebab kena menaip sebelah tgn.. dan, projek tgkp menangkap gambar pun dah kurang.. but, if ada benda aku nak share aku akn terus update.. kalo aku keje, aku selalu update mlm dan aotu publish jerrr...

5 - Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
~~ nak bersiap sedia ke klinik untuk dressing.. buhsannya.. ari2 kena pi dressing..!!

6 - tag 3 org lain yang anda suka
  1. na
  2. kak nor
  3. azlin (kena buat gak...! hahaha..!!) geng PRO yang bijaksana..!! rindu kat korang....
Photobucket

4 comments:

Ryn said...

hehehe...laju gak tu buat tag...

LeaKhalid said...

jue, andai ler jadi bercoti kt PD, roger2 ler lea eyh.. (^^,)

Noor said...

suker tau.......!!!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> sebab aku busan masa tue.. hehe

lea >> ok.. paper nnt jue roger yeaaa.

kak nor >> sajer suka bg kat kak nor.. kalo ada lagi, kak nor dlm list wajib... hahaha..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...