Kawan-Kawan Saya

Monday, April 06, 2009

::: Aku Pun Nak Buat TRANSFORMASI :::

Sekarang orang sibuk nak buat TRANSFORMASI.. ahaksss..!!~ dah macam akademi fantasia laks.. aku pun gak joint buat transformasi nie... asyik kat takuk lama ajer.. busan gaks kan...?? apa yang aku nak transform yea...?? ada beberapa perkara yang aku nak transform kan... huhuhu...!!!~~

Antara yang masuk dalanm wihlist aku ialah.. :
  • My Purse ~~ aku pakai purse nie sejak zaman aku mula masuk keje dulu. tak pernah tukar pun sejak aku tunang dan kawin.... Inilah purse nya..
  • My Handphone ~~ hp yang aku pakai sekarang nie sejak aku zamna remaja dulu kala lagi.. huhuhu...!!!~~ betapa lamanya aku pakai.. cuma korang kira sejak tahun 2004 lagi.. sudah 5tahun tueee..
  • My Body ~~ huhu...!!~~ bukan nak tukar badan yea.. aku nak transform kan yg sekarang nie menjadi lebih cantik dan mulus lagi.. hehehe... :-) boleh ker..?? Nak kurus la.. bukan botox2 yeaaa..
  • My Business ~~ sekarang nie aku buat business tak berlesen lagi.. hahaha..!!~~ YUP!! pada mulanya aku nak test market dulu.. alhamdulillah dapat sambutan yg hangat.. Jadi, aku nak transform kan kepada business yg berlesen... :-)
  • My Hubby ~~ hahaha..!! aku nak transform kan apa hubby aku nie..?? aku nak transform kan dia supaya tak nampak terlampau kurus.. huhuhu..!!~~ sekarang nie berat dia lagi ringan dari berat aku.. mana boleh jadi nie..
erm.. aku rasa itu sahaja la dulu antara wishlist aku untuk membuat satu TRANSFORMASI pada tahun ini... Adakah aku berjaya untuk mencapainya...?? Insyallah aku akan cuba yang terbaik....


Okla.. Yang nie adalah 1st TRANSFORMASI aku..


~~ My PURSe ~~

Ini adalah purse lama aku.. So, aku nak transform kan kepada yang baru... aku pakai Purse nie sejak tahun 2006 lagi.. 3 Years aku dah memakainya.. Memang sayang aku nak tukar.. tapi, disebabkan purse aku nie dah tenat.., Jadi, aku perlu menukarkannya..

gambar luaran purse aku skang...

yang nie dalamnya...

haaa.. nampak kan..?sudah retak menanti koyak ajer tue.. Kat ujung2nya pun sama.. sebelum terburai didepan org ramai.., baik aku menukarnya cepat...

So.. inilah hasilnya...

Muka depan Purse baru aku....

dan.. ini pulak isi dalamnyaaa....

8 comments:

Ada Ayrissa said...

wah..pink kalerrrrr ek...

Mama_Aqish said...

memang minat pink colour ke??? lama tul pakai wallet tu...jue ni mesti jenis yang berjimat kan???

aTan and JuLies @ aYu said...

honey >> yess..!! ilike PINK kalerr..

mama_aqish >> hehe.. ada bab jimat... ada bab tak jimat sebab jue suka beli kasut dari yang lain2...

M@L@ said...

beli purse baru yer.. cantek2 akak mmg suker color pink..

aTan and JuLies @ aYu said...

mala >> hehe... kita perlukan perubahan.. tp, kaler PINK tetap dihatiku... :-)

ai said...

cantek je aku tgk purse kau tu..kalau kau tgk aku punye, mau kau pensan kejung tak bangun2!! keh keh..

mudah-mudahan transformasi kau berjaya k..

aTan and JuLies @ aYu said...

kak ai >> nampak mcm ok kak ai.. tapi, ada certain2 part tak OK.. hehehe... lagi pun dah busan lak nengok purse tuee..

thank U...

alyyani said...

jue, bagi wallet yg berusia 3 tahun tu kira ok la sgt kalo nak banding dgn wallet alya. da hancusss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...