Kawan-Kawan Saya

Wednesday, April 15, 2009

::: Ini adalah satu PERMULAAN :::


Haaa... Apakah permulaan yang ingin aku lakukan yea..?? Erm.., actually kan pernah aku bgtau dulu yang ayah iman nak latih Iman pandai berenang kan..?? So, inilah permulaan yang kami nak lakukan.... Dah lama aku mencari swimming suit untuk Iman nie... Akhirnya berjaya juga aku mencarinya... Mana aku dapat ekk..?? Rupa2nya kat JUSCO pun ada... Aku beli masa JCARD last week...

Actually, aku nengok Khalif (anak Lea M.com) pakai.. so, dari dia lah aku bertanyakan mana nak dapat baju swimming suit besar tue ekk..?? Sebab susah nak jumpa yang besar tue.. Huhuhuhu...!! bukan susah nak jumpa tapi aku yang tak tau nak beli kat mana.. hehehe.. iyer la.. slalu aku nengok yg jual semua saiz besar2.. Iyerla... xpernah masuk kebek2 pun kat bhgn tue bila pie mana2 shopping complex nie...

Erm..., size yg paling kecik leh dapat 18Months.. Tapi aku belikan iman 2-3 years punya saiz.. Sajer beli besar sikit sebab leh pakai lama.. Lagipun size nie pun dah nampak kecik sebab dia custom fit kan.. Mcm saiz 12Months ajer....

So, lepas nie boleh la bawa iman pie swimming pool selalu... Swimming pool berbayar ada.. swimming pool FOC pun ada..... Semoga iman cepat pandai berenang nanti....

Inilah pakaian renang Iman Zafran..


** sesiapa nak beli, boleh la pie cari kat JUSCO.. Harganya amat berpatutan... :-)

6 comments:

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

akak pun ada beli Izz punya tapi Swimming trunk lah.. cap Ogival beli kat JJ gak hehehe

alyyani said...

jue, mmg bagus kite pekenal budak2 dgn swimming ni. ade member alya anak dia umo setahun lebih nak masuk 2 da terror swimming.

hajat nye nak bawak nia swimming every weekend kat pool kat apartment alya ni, tp tinggal hajat je la sbb weekend je xde kat umah. huhu...

elly @ suely said...

hamboi iman... siap ade bj renang lg yer hehehe... cer ko sarungkan jue, aku nak nengok hehehe

Tinie said...

amboi..
iman tak takut ngan air erk???
aku tak pernah try lagi Fatin mandi kolam..

Nur Syafawati said...

sgt lawo baju renang ni...sya pun ade blikan dina gak...yg ala2 scuba ni..mmg beli utk boy punye..tutup skit peha2 yg bolat2 tu..kahhhh....

aTan and JuLies @ aYu said...

Kak Wana >> oyeke kak..?? hehe sama pulok...

alyyani >> itu la pasal.. best la rania pool kat umah jer... mcm jue kena pergi cari port....

elly >> nnt aku tunjukkan ekk.. dah sampai pool nnt baru leh disarungkan...

tinie >> uiksss.. dia memang suka bermain dengan air.. syok dia...

syafa >> hehehe.. nutup aurat sikit.. takleh pakai spender ajer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...