Kawan-Kawan Saya

Monday, April 12, 2010

Besday Bash E'izz Eiyman


Pagi ahad.. selepas blk dr bgn lalang, balik rumah terus bersiap sedia untuk ke besday bash dari kak e-car pulak. Janji ngn na jumpa kat simpang 4 dari tol bukit mahkota.. sebab masing2 dari arah yg berlainan.. last year tak dpt dtg, so this year aku dapat juga dtg besday bash eiyman comel. kenal kak e-car dari FS, , YM, terus ke blog dan skrg di FB pulak.. kali ke-2 jumpa kak e-car selepas jumpa kat Friso family day out dulu...


Aku sedang melayani "MEGGI KARI" yang sedap ni.. so, no idea nak tulis pjg2.. layan gambar jer la ek..



badut yg sgt sporting..!

kak e-car busywomen

 leen & rayyan 1st time jumpa after 1y kenal..

na & fiqah... my opismate yg rajin order cake n cuppies ngn kak e-car

ada games dr badut

uppies yg sgt comel..


kek yg sedap dan mantop..!

iman yg mula2 agk slow... baru bgn tido..

me & leen

kami..

ni gelagat iman dan rayyan pula :



sesi suai antara mereka.. rayyan tinggi dari iman.. hehe.. ikut umi dia..


"thank u atas jemputan. dengan santapan yg sedap dari ayam HPA, GIFT untuk ank dan mama serta kek serta layanan yg best dari mu... next year buat lagi.. hehehe.. 

and

HEPI BESDAY TO EIYMAN..!"


Photobucket

6 comments:

fazilzura said...

alamakk???
kek ado tedy bear ler.. aduyaiii leleh aku tgk jue...
kalau akak di jmput (kahh pasan).. harus ler daku kerat tang kepala...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> aah... rasa sayangnya nak mkn.. sweet sgt..

alfa juliet said...

meriahnya party

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alfa >> aah.. meriah sebab blogger femes.. hehe.. ramai org dtg, itu yg meriah...

miemiey said...

teruja tengok kek tu...bear ke kek atas tu....cantik hiasan cup cake bertingkat tu..cukup ke kena serbu tu..hehehe...

meriah kan ......

miemiey said...

jue jom join giveaway ni...jadikan miemiey referrel yee....
http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/1-st-giveaway-from-zati.html

hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...