Kawan-Kawan Saya

Wednesday, April 21, 2010

Aku dah ada PEMBANTU RUMAH

Jeng..!! jeng..!! jeng..!!

Aku ada pembantu rumah.. Senang sikit keje aku.. hehe.. baru jer hire last week..

jom la tgk aksi pembantu rumah ku...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

video

apa terjadi selepas itu??
dia teraburkan balik baju2 itu... Baju2 tue dah siap basuh dlm bakul untuk di sidai sementara asben aku siram pokok.. tetapi.. dah selamat di mainkan dak iman nie.. huhuhu..!!!


Photobucket

9 comments:

fazilzura said...

kahhh .. harus le dia 'bantu' jue.. dia cian tgk mama dia sakit.. hehehehehh aduyaiii dak tecik tu .. sabo je ler

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..sweet..rajin iman tolong ibu ya.

mamashasha said...

wahhh rajin betui pembantu rumah jue ni...hehehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

pembantu ko sgt cute la, aku pun nak hired gak hehehee

nome said...

tomeinyer dak iman ni membantu ibunyer...payah nak jmpa pembantu umah cam nih...ekeke...

Nurshahfamily said...

tomeinyer iman tolong ibu hehehehe...

alyyani said...

rajin nye iman tolong ibu ni. iman pun busy betul tu. hehehe...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> mabantu sambil mendera ku.. huhuhu...!!

ibu mifzal >> kalolah dah boleh tolong betul2.., sng la sikitkan..

mamashasha >> kenalah rajin sebab pasang cctv.. kihkihkih..!!

nome >> ibu nak amik sy jadi pembantu rumah ibuk? takper la buk.. ibuk jdkan sy menantu sudah la.. hehe

nurshah >> tomei ekk...?

alyyani >> tgh sibuk bebonar tueee..

"Hamba allah swt yg lemah" said...

blog yang menarik:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...