Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Thursday, April 22, 2010

Fesyen Terkini... Kelakar Tak hengat ...!!!~

Salam..

Semasa aku sedang menaip entry ni, aku dah jadi mcm org giler. Gelak dar pagi sampai sekarang tak henti2.. huhuhu..!! mmg kelakar abis kejadian ini.. Sehingga membuatkan iman tercenggang tgk aku gelak.. last2 dia pun joint gelak even xtau menda pun... 

Kisahnya..

Mlm tadi iman muntah dgn banyaknya. Terkejut aku sebab dah lama iman tak muntah.. tak tau sebab apa dia muntah.. Then, yg tukang bersihnya haruslah ayh dia kan... aku nak buat pun xleh.. So, bila dah muntah byk. mstlah kena tukar baju suar semuanya.. Okla.. aku pun tgglkan jerla ayh dia buat.. sebab ms tu pun iman nak tido da... So, apa terjadi lepas tu aku xtau la.. senyap jer.. mst dah tido.. aku lyn tv kat luar..

Pas aku rasa mengantuk aku nak masuk bilik tido.. aku tgk iman tido tak berbaju.. Aku kejutkanlah asben aku pakaikan iman baju.Sejuk dada dia.. dahla bilik sejuk dgn aircond. erm.. nak kejutkan asben aku mmg ssh sgt... byk kali jugalah pggl... Last2 dia bangun dlm keadaan mamai pkaikan iman baju.So, aku biarkan jerla.. tgk ok siap selimutkan semua...

DAn..

Pagi tadi pukul 6.30pg aku bangun sebab aku dengar suara iman bercakap sorang2.. Budak ni mmg bangun awl sbb tido awl. So, aku terus bangun dan keluar bilik. (bilik gelap masa tue) dia pun ikut..Bila dia kata "cak" aku terus pandang dia... TERUS AKU TERGELAK...!!!.. Haaa..!! Fesyen ape pakai baju mcm nie..? Ini mesti kes mlm tadi mamai2 pakaikan iman baju.. hehe.. nak tengok tak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ginilah rupanya ayh dia pakaikan baju mlm tadi..tergelak sakan aku pg td.. Iman pula wat muka biasa jerrr..

fesyen apakah ini??


p/s : arini GAJI..! Wah..!! Gaji buta dah masuk.. hehehe..

Photobucket

12 comments:

Wafaa said...

Jue, ni kalau kita nak pakaikan balik macam tu, memang susah :)

Ryn said...

hahahahaha...lawak2...lain plak aku tgk muka iman nih...mungkin sbb curly2 yg dah takde tuh...

nome said...

kahhhhhhhhhhhhhhh....wakakakaka......lawak arrr ayah iman..bile dah mamai, pakai baju anak pun ala2 malaysia top model...cekci uuuu....fewittttt!!!

dekah2 aku dpn pc sorang2

fazilzura said...

WAKAKAKAKAKKAK aduyaiii .. awat plak jd gitu tu ... adeh , ni psl ayah dia mamai le ni yek .. kahh lawak tui ler.. harus kasi ayah dia tgk cmner rupe bj yg dia pakai kan kat anak dia

Ibu Mifzal Arsyad said...

hahaha..mmg lawak la jue..fesyennya..
sian iman..cam susah je dia nak depakan tangan tuh..ihik..mamai punya kes ya..

alyyani said...

HAHAHAHHA.. KALAU DPT TGK LIVE NI CONFIRM ALYA PUN GELAK GULING2 NI. MAMAI SUNGGUH AYAH IMAN TU SAMPAI GITU SEKALI FESYEN BAJU IMAN, YG BEST NYE IMAN STEADY JE TIDO SMPI KE PAGI EK. TAK LEMAS LAK DIA, HAHAH..

MAS said...

kihkih..selamba jer muka aiman pakai bju camtu..kalau anas sure suruh bukak balik sbb xselesa..

amalina said...

hahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahaahaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahhahahahahahahahahha.........

Jue...na tergelak sampai tergolek2...khahahkhaha....

terkejut na bila tgk iman pakai bj mcmtue..hehehe..lawak tul lah....

P/s:..kat pej kita akan dpt baby lg...tahniah kpdnya

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

korang gelak la... xlarat nak taip pjg2 dah.. hehe

na > saper weh..??

suhida said...

alamak..dia tak rimas ke jue.kekeke..klu izzat,da mengamuk dah.

alfa juliet said...

tak snagka dlm diam shahrul ni kelakar orgnya..hehe

mamashasha said...

lawak2 fesyen terbaru hangat dipasaran ni....cute je model tu....pesen rambut oun baru ke jue?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...