Kawan-Kawan Saya

Friday, April 16, 2010

Shoe Cabinet


Dah lama aku cari rak kasut.. sebab kasut dah bertaburan kat umah nih.. . lg2 ada budak si kecik yang paling suka selerakkan kasut yg ada.. Mula2 tgk kat cavenzi.. harga memang murah sekali penghantaran mahalnya.. serupa gie cari kat kedai perabot biasa jer.. FREE POSTAGE.. Material dia pun biasa bukan solid kayu. 

So, ari isnin aritu survey kedai area rumah jer. senang.. malas nak pikir panjang dah.. sebab mmg diperlukan... dan semlm baru sampai. Fresh dari kilang.. hehe


itulah dia rak kasut aku... letakknya di luar rumah.. sebab tue kena cari kayu solid . dulu letak kasut kat rak sebelah tue jer.. itupun adik ipar yg punya.. hehe
dalamnya.. ada 5 shelf.... dah di susun.. 

dan.. ada 1 lagi gadget untuk aku.. yang nie pun baru jer beli. senang sikit.. takderla sangkut sana sangkut sini.. cuba teka ape dia...????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tau tak apa dia? untuk ape?

untuk ini.. kan senang nak memilih nnt.. rasanya kena tmbh lagi nie.. hehe..

Photobucket

5 comments:

suhida said...

keke..coeml je tmpt sangkut tudung tu...

zailamohamad said...

zaila pun suka rak kasut macam ni, tinggi tapi kat rumah lama dah ada rak kasut, rase sayang pula nak buang yang lama..hehehehe..kalo boleh cat baru kan best;)

fazilzura said...

wah wah .. dh ado rak kasut yek ...

** jue, sangkut tudung tu bape RM jue beli .. akak nak beli 1 ler.

alfa juliet said...

tempat sangkut tudung sama dgn akak punya..dpt hadiah kahwin (ikea)..tapi ko letak tudung ekin, akak letak tudung bawal..hehe

mamashasha said...

jue lama tak masuk sini tgk comment box lain macam je....wahhh cantek shoe rack tu....yang akak paling berkenan sangkut tudung tu...beli kat ner jue? baper hengget? kalau setakat JJ esok akak g beli....serabut dah tgk tudung2 tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...