Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 20, 2009

::: Knaper la agaknyer ekk..??


uikssss..... Aku rasa CONFUSE sikit la skang nie... naper dengan BLOGSPOT skang nie haaa..??? ada mengong sikit ek..??? Blog yg dah UPDATE tp dalam bloglist tak pula di UPDATE kan..??? susah sikit aku nak pie melawat rumah ke rumah nie...

lagi satu.. skang nie kat shoutbox dah d datangi oleh mesej yang bukan2 la... ntah msj dari saper ntah.. cth ayat nya :
"nice blog [link]
"You have a very nice blog. [link]".

aku dapat banyak kat shoutbox bizz aku laa... waaa.. adakah ini tanda2 VIRUS menyerang...??? sebab dia bagi link lagi untuk kita KLIK... aku takut mcm pernah jadi kat FRENSTER dulu.. kalo klik abis VIRUS menyerang PC aku.... (sebab aku dah ter klik..) hahahaha.... blogspot udah mengong... ke aku yang mengong.. confuse nieeeeee....!!~~


** korang alami tak macam aku alami..? ker aku sorang jer yg alami nie..???


8 comments:

Jiey^Mien said...

Ayu, betul la.. Jiey pun face the same thing.. Kat bloglist tak kuar update member2.. takkan nk gi satu-satu check sape yg dh update kan?

entry yg jiey published pun tak kuar gak kat bloglist member2.. sah! blogspot dah weng.. perlukah kita bertukar ke wordpres?? hehhehe.. :P

Mama_Aqish said...

betul la...nape lambat no update kat blogroll...kena bukak satu2 plak blog mana yang baru update....hye...nak provide tapi tak exclent...

ibuadliyana said...

salam jue...haah larr jue...akak pon sama..dah lar akak ni br berjinak2 ngan blogspot ni..kat shoutbox tuh mcm2 msg dr entah sapa2..

JuLieS aka Ayu said...

jiey >> jiey pun sama gaks ekk.. sha2 la blog yg megong skang nie.. erm.. xpela.. dah FREE.. kita kena terima la kan..

mama aqish >> aah.. kena klik satu persatu la... kena take time la gitu... sabar jer la... hopefully pasnie back to normal laa..

ibuadliyana >> wsalam... iu la.. jue rasa VIRUS la tue.. sebab dia suruh kita klik.. dia nak send VIRUS la tue...

fazilzura said...

JUEEEEEEEEEEEEEE.. akak pun tgh pening..
kene yg sama cm jue.. xupdate pun blog yg update dok di bwhh jek tensen daku

AkMa said...

emm..jue kite pun same..memang blog tengah bengong..hari ni cam dah ok kut..hehhe

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kak zura >> haaaa.. itu la pasal kak.. kita nie kiranya nak jimat masa la dalam berblogging.. huhuhu..!!~~ camnie jadi makan masa la.. duk melanguk depan PC jer.. keje lain xjadi pulaks.. kan kan...

Akma >> erm.. nampak mcm dah OK tapi tak OK jugak la akma.... ntah la...

ieda said...

ieda punya blog pun sama..hari2 buka tgk bloglist mcmtu jugak padahal ada yg dah update blog..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...