Kawan-Kawan Saya

Monday, May 25, 2009

::: Meet With Untie ITA :::

Selepas pie berjogging..., kami ada agenda lain pulaks lepas tue. Actually, biasanya hari minggu kami berjumpa dengan supplier untuk ambil barang and ada discussion sikit..So, kami gerak keluar dalam tengahri la.. sebab dah wat temujanji... Selepas berjumpa supplier kami ada jemputan makan2 pulaks.. (tak sempat nak snap)..

Minggu nie agak sibuk sikit la.. sebab banyak menda kena buat.. erm.., sampai aku leh terlupa Kak Ayien ada jemput datang ke Cukur Jambul anaknya yg sama lahir dengan Iman Zafran.. huhuhu..!!~~ ruginya aku... kalo tak, leh la jumpa dengan member2 m.com yang lain.. yang belum aku temui lagi... haa.. dorang memang dah biasa jumpa antara satu sama mereka. bukan slalu ada peluang camnie kan..??? hehehe.. dah la dekat aje ngn umah aku... boleh terlepas pulak aku...

takper la.. nanti leh jumpa.. tak dapat jumpa dorang.., aku jumpa dengan blogger lain.. aku ada temujanji ngn ITA iaitu mama Raisha... Ermm.., Ita ada beli baju ngn aku.. so, mmandangkan kami duk tak jauh, jadi, aku rasa baik aku terus ketemu dengan ita.. Anta by hand ajer.. sambil2 tue leh borak2.. kan.. tak payah aku POS barang.... Kami janji berjumpa di Carefour Ampang. Tapi, aku datang terlewat sikit.. Sori yea Ita.. hehehe.. sebab sebelum tue ada hal lain...

best borak ngn ita n asben... ramah... mcm dah kenal lama pulaks.. hehehe.. nnt leh jumpa lagi kan.. :-)

sebelum alik, sempat lagi bergambar kat situ.. Nak maghrib da masa tuee.. kat luar ujan lebat pulaks.. ue pastue terus balik.... tak sempat ak jalan dalam care4 tue.. sebab iman nak tido daaa...:-)

kaum bapa bergambar dulu...

Raisha yg sangat ramah dengan Iman.. hehehe.. siap pegang2 kepala lagi..

Kaum ibu pulaks bergambar....

Tengok tue... Iman dah menguap ngantuk daaa.. Dia dah keletihan da tue.. sebab dari tengahari keluar... yg girl tue.., anak buah Ita..


** asben ita sangat sporting laaa... dia yg suggest dulu untuk ergambar.. hehehe.. :-)

5 comments:

alyyani said...

wah, ita da dpt baju RL untuk raisha dia ek? ita beli kaler ape tuh? lepas ni bole boria dgn nia.. :D

fazilzura said...

wahhh syok nye jimba2 yek ..

* daku pun x g umh ayien jue.. akil x sihat .. akak membujang dgn huby jln2 .. akil kene tingal kat umah .. toki dia x kasi bwk

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wei wei..ni apssal aku taktau korang berjumpa jumpaan ni wei???
apsal tak ajak aku wei?? wei....

[I][T][A] said...

jue...

Raisha tu asyik pegang kpala iman jer... dia geram kat imanlah tu.. Sian iman dah ngatuk dah...

hubby ita cakap cantiklah baju2 yang ita beli dgn jue terutama RL merah tu... lain kali bleh beli lagi :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> aah.. amik sama kaler.. nnt leh pakai skali.. dah mcm kembar laks.. dah la nama lebih kurang sama jer.. Rania & Raisha.

kak zura >> ooo.. bile ek kita nak bersua..??

tinie >> jom la kita berjimba2..

ita >> aah... raisha sgt coml dengan gigi dia.. bestnyer dah ada gigi.. patutla raisha ska makan..

ok.. nnt leh beli lagi.. jue jual yea.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...