Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 06, 2009

::: Aktiviti Bermandi-Manda Pulak :::


Hari ke-3 kami di The Legend... Pagi last day.. aktiviti kami adalah :
BERMANDI-MANDA DI POOL

Hari last kami di Cherating.. ooOoo.. semestinya sebelum balik, kami mesti memenuhkan setiap minit kami dengan aktiviti disini.. kalo tak, sudah tentu kami merugikan masa kami disini.. So, untuk pagi itu.., kami telah menerjah ke POOL untuk bermandi-manda dan bersuka ria... Wah..!!~~ semestinya aku pun nak JOINT skali.. mana boleh takat nengok 2 beranak nie jer mandi.. Sudah tentu aku akan JELES....

Nampaknya mood Iman waktu pagi nie pun OK.. jadi, tiada sebarang masalah sepanjang kami enjoy di sana.. Nampaknya Iman pun menahan matanya untuk bersuka ria..(bukan ape, sebab time tue adalah time tido dia gaks...).

Kami turun ke POOL pukul 8.30pg.. sajer turun pagi2 sebelumwaktu matahari menegak.. time nie tak baper ramai org lagi.. lagipun senang sikit nak mandi.. TAK RAMAI org sgt.. syok sikit.. Kalo dah ramai rg nnt tak baper best.. lagi2 kalo ada budak2.. nnt dorang ajer conquer kolam mandi tue... So, kami keliling sepuas2nya POOL tue.. Iman pun sonok gaks...

Jom la layan waktu bersuka ria kami..

Get Ready To Swim

On d way ke POOL. Kat sebelah kiri tue adalah Laut.. Iman tetap maintain COOL..

ayah iman membawa iman untuk membasah2 kan diri dulu...

basahkan badan dulu sebelum berenang2..

dah get ready dalam pelampung daaa.. see.. tak ramai lagi kan..?

aik..? menumpang di pelampung Iman ker..??

semestinya aku pun nak JOINT sekali...

Iman.. pandang camrea la sayang....

cuba teka., Iman senyum kat sapa tue..???

ngn awek nieee la... Wah..!!~~ dah ada kawan da Iman...

Iman yang keseorangan..

bagi dekat lagi...

naper tue iman..?? Iman dah kesejukan daaa...

Pukul 9.30pg

dah pas mandi daaa... Nie dah kat bilik daa..

masih aktif lagi selepas mandi...

dan.. pas bersih2kan Iman.., mandi kan semula dia.. Then buatkan susu.., terus KEBABOM... tido.. Lama giler dia tido 2 jam lebih.. tak pernah time siang dia tido selama ini.. paling lama 1/2 jam ajer... Lena sungguh tido.. Penat bermandi manda agaknya... So, kami decide check out tepat kul 12tgh. Sementara biarkan dia tido dulu.. sian nak kaco dia tido..

see... lena sungguh dia tido.. Minum susu pun 2botol.. dahaga sgt pas mandi..


*** huhuhu...!!~~ nak lik daa... waa.. esok kena keje... mcm malas jer nak pie keje...
next entry... picas time nak balik pula....

6 comments:

Wafaa said...

waahhh siap boleh jumpe awek tu Man.. ekekekek.. Iman suka tarik rambut tak Jue?

fazilzura said...

wahhh syok nyeeeee ..
sure iman suke nih

aTan and JuLies @ aYu said...

wafaa >> aah.. jumpa awek... dah pandai ngorat awek.. dia yg stat senyum2 dulu... kalo kita dekat ngn muka dia, memang dia tarik rambut kita punya...

kak zura >> aah kak.. sonok tul dia dapat mandi kolam...

M@L@ said...

Sonoknyer berendam...
dah lama cuti mesti malas nak keje kannn...hehehehhehe

aTan and JuLies @ aYu said...

mala >> tul la mala... malas nyer rasa... rasa nak sambung cuti jer..

Anonymous said...

buka aurat ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...