Kawan-Kawan Saya

Tuesday, February 10, 2009

::: Apakah Maksudnya Itu.,..?? :::


Cuba tengok picture2 di bawah ini... erm.., apakah maksud di sebaliknya itu...??
are u pregnant jue..?? so, this is my answer...

04 Februari 2009

06 Februari 2009

09 Februari 2009


so, this is my calculate..
last period 22 December 2009


so.... if my due date id 28 September 2009
Now... i'm 7 weeks 1 day...


*** mcm tak caya ajer yang aku pregnant dalam masa terdekat nie... 1stly, aku memang tak merancang.., 2ndly aku memang nak anak lagi.. 3rdly aku rasa bersyukur sangat.. hopefully selamat semuanya... ***



11 comments:

KasiH said...

Alhamdulillah...akhirnya terjawab teka teki tu...TAHNIAH jue...iman bakal jd big bro...Wishing u all the best...

aTan and JuLies @ aYu said...

alhamdulillah... thank u ryn.. hehehehe.. terjawab sudah jawapan nya... :-)

Tinie said...

tahniah..
selamat mengandung..hik..hik..
ada org cakap kalu mengandung xboleh bf betul ker??
aku xtau

aTan and JuLies @ aYu said...

thank u tinie..

erm.. ntah la.. aku bf kan ajer.. tp, ituler sejak 2 menjak memang susu dah berkurangan.... tak tau la nak stop bile nie...

elly said...

tahniah jue... i'm happy for u...

aTan and JuLies @ aYu said...

thank u..... :-) im happy also...

Ibu Mifzal Arsyad said...

tahniah jue..

aTan and JuLies @ aYu said...

thank u kak ainey... :-)

ai said...

SYUKURRRRRRRRRRRRRRRR...
iman nak dapat adekkkk.elok2 jaga kesihatan diri ye jue. ;P

noreen-bulan said...

tahniah.....
iman dh nak jd abg....ikut jejak akid...
hehehhe

saveme_zero said...

tahniah jue. ehh..ko silap tarikh peot daaa. skrg ni feb..dec pun lom lg..hahaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...