Kawan-Kawan Saya

Tuesday, February 03, 2009

::: Feveret Bubu :::

Bubu... apa itu bubu...?? aku pun tak tahu apa maksud bubu sebenarnya... BUBU adalah panggilan ayah iman kepada iman.. ayahnya suka memanggil iman dengan nama Bubu... sejak dalam pantang lagi iman dipanggilnya bubu.. huhuhuhu... aku pun dah terikut sekali da.. tau dia orang panggil dia... kalau panggil iman pun tersengih2 dia...

cerita pasal kegemaran iman.. Iman paling suka time mandi... Hahahaha... setiap pagi bila jam menunjukkan pukul 9 pagi mst dia akan mula mengomel2 kalo tak mandi lagi... lagi lambat mandikan dia, lagi la kuat suaranya... mcm tau2 ajer time untuk mandi.... kalo petang pulaks.., jam lebih jer pukul 5ptg, bisingla mulutnya...ngomel ajer... ngenng waa woo uu oo ngung.. mcm2 bunyila mulutnya bila lambat mandikan dia... sabo jer la aku... hahaha.. bila aku dekat kat dia dan buka ajer seluar dan diaper dia.., terus senyap.. kakinya menendang2 suka nak mandi.. siap tersengih2 pulaks tue... tugas aku hanya siapkan dia untuk mandi dan pakaikan pakaian selepas mandi.. next tugas, asben aku untuk mandikan iman...

Nak tau tak.., sejak aku dalam pantang lagi asben aku jer yang mandikan iman.. hehehehe.. aku cuma mandikan iman if dia takder ajer... dan setiap pagi hari2 dia yang mandikan dan jagakan iman.. tengahari sebelum ke sekolah baru dihantar ker rumah pengasuh....

Jom intai iman mandi...






kalo masuk ajer dalam tab nie..., kakinyer berkocak2 main air.. suka sangat main air...

selepas mandi, aku pulak amik turn untuk menyiapkan iman...

selepas mandi, iman nengok kartun pulak.... hehehe...


5 comments:

Tinie said...

wei, sensored ler burung2 tu..kang berterbangan plak susah ko nak tangkap..
wakakaka

aTan and JuLies @ aYu said...

wakakakaka... selamber daaa....
kecik lagi lerrr... takder saper nak tgkp..
huhuhu...

KasiH said...

oh tidak sensored nih...adengan lucah...kahkahkah...montok tol iman..

ai said...

rajin gak laki kau jue! leh join ngan abg kaman ;P

eeee..nampak bibird! auntie geget kang! (mampos aku kene masuk lokap!!) wakakakakakaka

Anonymous said...

asal la namenye Bubu.. -_-"" letak la.. ayam g0reng kew.. nasi g0reng cili padi kew... sedap sikit... hakhak! xD

#s0wi..mengar0wt mmalam bute nie..peace yaw!! ^_^ Vm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...