Kawan-Kawan Saya

Monday, May 09, 2011

Ini lah jawapannya >> Mei tai dan nursing cover

Jawapan kepada ENTRY lepas

yang 1st ialah :

Mei tai

Yang ke-2:

Nursing cover..

comel kan..? 2-2 corak yang sama. Kalo nak, ada lagi satu Sling bag. Tapi aku xbeli sebab nak pakai mei tai jerr.. kalo ada, mst lagi best.. hehehe.. xbaik tamak.. 2nie pun ok dah.. janji cantek dan boleh digunakan yea...??

nak tau, aku beli kat mana?

kat DINA, manjakuhappy.com. Leh lah singgah sesiapa na beli.. aku punya seperti di bawah nie :



Ada banyak lagi corak yang menarik tau.. terjah lah tengok.
cantek2 dan murah2 belaka.. :-)


6 comments:

fazilzura said...

ohhh benda ni ke...

huhuhu akak x leh ler nak beli lg, kene tunggu ado baby baru dulu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ko dah habis pantang
best besttttttttttttt

ieda said...

cantik & cute le..boleh le jenguk nti,skrg ni pakai mei tai lg senang dr usung stroller..hehe

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> ahh.. benda alah nie laa.. xper, nnt kt2 dah preggy akak leh beli.. senang di pakai.. :-)

tinie >> aku dah MERDEKA!.. hehe selamat menghabiskan pantang yea.. aku abis, ko laks sambung..

ieda >> betul2 ieda.. lagi2 kalo tempat yang memerlukan naik tangga, tren, sesak2.. yang nie lagi senang.. baby pun xmeragam. tido memanjang..

Mak Ammar said...

ju...thanx..ada gambar lagii.. nak masukkan kat manjakuhappy page boleh tak... link ni.. happy wearing..happy breastfeeding.. selamat menyambut ramadan ;)

Lady M said...

hi, salam perkenalan

sy tgh survey mei tai..
mei tai yg manjaku happy ni ok x?
bb suka x duduk dlm tu?
sakit pinggang ke bahu ada x?

thank you

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...