Kawan-Kawan Saya

Monday, May 16, 2011

Shuffle Dance dari 2 org budak ini..


kalau dah bertemu, mcm aksi dibuatnya. tak kira tempat, tak kira waktu.
kejadian berlaku di bukit bendera sementara menunggu tren datang. Free show dari iman dan wan.
buka di kisahnya orang dok perhati. Buat show free jer..
Shuffle dance dari mereka. kebetulan si nain tak joint pulak..





itulah mereka. seolah2 itu pentas mereka untuk buat show.
hehehe...

3 comments:

fazilzura said...

heheheh mcm2 gaya , tu dh duduk tu penat ker?

Azhariah Zuber said...

gambar last tak tahan..penat..hehe

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> ahh.. ke sana ke sini berlarian berlompatan.. last2 penat!

azhariah >> dah kepenatan sgt dah tuee.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...