Kawan-Kawan Saya

Sunday, May 22, 2011

Susu Nak naik Harga..!


Yaa.. harga susu akan naik mulai Jun ini. Susu Dutch Lady. Susu lain aku tak sure. Berita Penuh, klik link bawah nie :

Harga susu naik 5-6% mulai Jun

So, paper semalam kat Carefour ada promotion ini :


Kepada ibu bapa yang anak menggunakan susu ini, boleh lah terjah Carefour arini. Last day promotion untuk hari ini sahaja. Nak gie semalam sudah tentu tak sempat.. hehehe.. borong banyak2 yea.. masuk bulan Jun dah harga lain. Tak dapat dah harga nie.. ekekekeke..! akak aku dah booked suruh borong 5paket.. sebab kat sana takde carefour...

Ingat lagi.. last sales aku beli kat giant. murah jugak. dapat FREE susu kotak lagi. so, this month punya promotion harus grab juga... stok sebulan lagi.. semuanya nak naik kan..? minyak pun akan naik.. uppss!

5 comments:

alyyani said...

erk, esok ada lagi kan? tgk kan pada date tu. hopefully ada lg la. td baru je pegi alamanda. tp tak masuk c4. huhu..

atanayuiman @ Jue said...

alyyani >> ada22.. leh terjah esok... jue pun nak gi esok.. tadi tak sempat.. ujan lebat..

~najwa~ said...

majoriti susu akan naik harga rasanya. Enfagrow juga naik...aishh~

atanayuiman @ Jue said...

najwa >> betul2.. sebab harga gula naik.. then minyak pun nak naik.. enfagrow?? uuiikk! xlarat sy nak tampung susu tue.. mahal dah skang nie.

Fieza said...

Tak sempat lak nak pegi promotion hari tue. Syakil pun minum dutchlady gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...