Kawan-Kawan Saya

Tuesday, April 19, 2011

Memborong susu Dutch Lady


hari Ahad lepas Giant buat promosi susu Dutch Lady murah. Memandang stok susu iman pun nak abis, jadi berkesempatan semalam grab susu ni tuk Iman. Giant kalo buat promosi, memang murah2 laa. Termasuk la diapers dan sebagainya. Kalo tak promosi, harganya paling mahal...

On the way balik sepang semalam, singgah giant nilai. Asben masuk ke dalam untuk membeli susu jerr.. takleh lama2.. nnt kang lain pulak di belinya.. brg2 kat giant mahal.. hehehe...

ni iklan kat akhbar Metro Ahad. Dalam promosi murah, siap ada FREE air kotak lagi.. lagi la best sebab mmg feveret iman.

beli 5paket, dapat 5kotak susu coklat..

beli 3pek blister dapat FREE bekas satu.. tggl 2 pek blister jer.. sebab 1 pek iman dah abiskan dlm giant tu juga.. sabau jer laa..
Kesemuanya Dutch Lady... Boleh la pas nie jadi duta produk pulak.. ekekeke..!

mamamamamamamamamama..!!
iklan dutch lady yang baru..

10 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

ieda said...

ler x tau la pulak giant wat promosi baru je beli susu amsyar smlm rm22 aduh ruginya...dah la tu dpt free air kotak..giant kalo xpromosi mmg brg dia mahal..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zuwairi >> tq singgah.. nnt sy singgah jenguk yea..

ieda >> aah kalo harga biasa dlm RM22... giant wat promosi 1hari jer.. biasa mcm tue.. mmg pun! giant kalo xpromosi, harganya mahal dari yang lain. anak ieda pun minum susu nie ekk..

fazilzura said...

akak suke borong susu akil ni kt kedai 99speedmart .. murh jgk ..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

k.zura >> akil minum dutch lady gak ek..? kat spedmart berapa kak..? xpernah tengok pulaks..

alyyani said...

alamak jue, sehari je la promo eh. rugi2 tak pegi. nia minum dutch lady jugak. best nye dah la murah. dpt free lg. and free atas free. best2!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> aah sehari jer aritu.. itupun kebetulan beli paper metro.. dah terbaca, haruslah terjah beli.. hehe..

nome said...

seyes murah jue..akak pun mmg ari2 dok tgu promosi dari giant..maka ari2 la akak beli paper metro sbb iklan giant kat metro mmg ada ari2..ekeke...

selain susu, pampers...brg2 elektronik pun sgtlah berbaloi bile time promosi..rege sgtlah menjunam...soker sgt! tp kalau bukan time promosi...rege jgn ckplah...mmg up giler2

D'Nur Boutique Online said...

aduhaqiiii murahnyer... smlm gi beli rm22 huhuhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> betul2... giant kalo promosi seyes murah dari yg lain kan.. apa2 kuar paper, harganya murah.. mmg murah lah tue.. silalah percayaa.. kdg2 hari biasa pun dia ada promosi kan.. nasiblah sini giant pun dekat...

nur >> aah harga asal RM22 mcm tuelaa.. selalu kalo dpt murah pun dlm RM19.90 jer.. tapi, ini lagi murah siap FREE lagi tau..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...