Kawan-Kawan Saya

Tuesday, April 26, 2011

Izzul 1months - Botak!


Dalam sedar tak sedar, 24 April lepas, genap umur anak aku 1bulan. Sekejap jer masa berlalu kan.. Tinggal 2bulan jer lagi nak masuk keje.. arrrgghh! rasa mcm nak duduk umah jer best kan..?? hehehe.. syok juga duk umah nie, main ngn anak jerr.. janji gaji masyukkk..!

Semalam bawa izzul check up. Injection 1months Hepatitis B Vaksin untuk kali ke-2.
details  check up semalam:

Berat - 4.7kg
Panjang - 57cm
BMI - 14.47kg
dada - 38cm
kepala - 36cm

next appmnt : 24 Mei 2011

Masuk 1bulan, izzul telah di botakkan.. baru nak botak. Aritu ingat nak botakkan hari ke-7, tapi tak berkesempatan pulak. Alang2 kita tunggu sebulan jerla.. 

nak nengok saya botak..?? hehehe tomeeeiiii takk??

 errmm.. sy nie ikut muka siapa yeaa..?

Muka sy dah makin menegang nie..! sy makan collagen tau.. hahaha..!!!

abis licin di botakkan.. xnampak beza pun ngn sy dulu.. sebab rambut sy mmg sikit dan nipis jerr.. kaaannn..??

Tapi, saya makin panjang tauu..!

update 1month:
  • feveretnya main lonjak2 tau.. pandai lembikkan kaki time lonjak. time tak  lonjak, dia yg tekan kakinya suruh lonjak kan.. ambooiii!
  • dah pandai mendengar org cakap.. pendengar setia gitu.. 
  • belum pandai gelak, tapi dah boleh senyum2 org ckp.. kdg2 dengar bunyi dia menyahut...
  • neneknya kata "dia dah pandai buang bantal" apa maksudnyaa..? siapa tahu?

7 comments:

ieda said...

sejuk je kepala dia kat atas kerusi tu hehehe

atanayuiman @ Jue said...

ieda >> xderla sejuk sgt sebab cuaca tgh panas skang.. dia nie suka sejuk2 tau.. kalo tido aircond, lena sajer..

alyyani said...

lagi comel!

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

alyyani >> tq.. hehe

NurShahFamily said...

baru sebulan dh pakai suar pendek... hehehehe ank moden tul la kan...
botak tu cute ape hehehe... aleesya lum botak lagi huhuhu...

atanayuiman @ Jue said...

nur >> senang pakai romper jer.. jue suka pakaikan romper sebab senang nak basuh dan lipat. Pastu, nak tukar diaper pun senang...

Fieza said...

so cute kepala tak de rambut. Hope cepat tumbuh rambut yer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...