Kawan-Kawan Saya

Monday, April 25, 2011

Bye bye my hair!

Bye bye my hair!, originally uploaded by pinky_gal25.

Semalam24 April 2011, genaplah Muhammad Izzul Zafry 1bulan. Alhamdulillah membesar dengan jayanya. Dan, semalam juga bawa izzul gie cukur rambutnya. Tempohari ingat nak buat hari ke-7 tapi tak berkesempatan. So, kita tunggu dia 1bulan terus jer la kan...??

Bawa ke kedai sajer. Sebab dengan atuk nie, dia buatkan untuk baby FREE saja.. Atuk yang baik hati ini, siap selawatkan sekali untuk izzul. Terima Kasih atuk.. :-)

Skang saya dah botak.. Nak tengok saya botak..? tunggu sy balik klinik nnt ekk..? Hari ni ada check up. Kena cucuk laa.... Kita sambung nanti yeaa.. :-)

5 comments:

wana said...

heheh bukan sunat bercukur hari ke 7 ke? heheheheh tapi nak tau Bazly dah 2 kali cukur.. rambut nye cepat panjang... susah nak cuci panjng cepat kalo izz dulu setahun tak panajng2

atanayuiman @ Jue said...

k.wana >> yups! kalo ikutkan subat mmg hari ke-7.. tapi, hari tu tak sempat.. alang tak sempat, tunggu 1bulan jer la.. senang nak ingat kan..? dah 2x dah bazly.. rambut izzul nie ikut abgnya.. jarang dan nipis.. mst lamabt tumbuh gaks nie..

fazilzura said...

mano gambo nye jue

nome said...

baiknya ati atok itew...siap selawat lagik...nangis tak masa kena cukur tuh?

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> td siang tak sempat.. insyallah esok pagi2 ada gambarnya.. hehehe

k.nome >> aah.. atuk tue best.. sebab baik sgt dan pemurah hati.. suka ngn dia.. izzul tak nangis pun.. relax jer dia.. iman dulu lagi laa.. dia siap leh gelak.. geli agaknya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...