Kawan-Kawan Saya

Wednesday, April 27, 2011

Bukti mereka anak saya....


Sungguh miracle kejadian Tuhan kan?
Sungguh tak sangka sungguh tak duga. Senang nak mengenal anak2 aku nnt.
sama ada iman atau izzul, mereka mempunyai tanda lahir yang sama dan di tempat yang sama.
Tak sangka kan..??

Cuba u all tengok nie

Tanda lahir iman


 tanda lahir izzul

sama kan..? 

Itu bermakna, mereka adalah :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

anak-anak saya...

11 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

jarang eh adik badik nak ade tande lahir kat tempat yg same..senanglah nak cam dorang kan, hehe..

atanayuiman @ Jue said...

rina >> itulah.. rasa mcm ajaib nya ciptaan tuhan tue kan.. susah nak dapat mcm nie.. yang best tue, kat tempat yang sama...

~chekuna~ said...

eh..sama tempat tanda lahir..iman & adik mungkin sbb sama genetik kot jue..:)
luqman & abah dia pun kongsi tanda lahir di tempat yg sama..sbb tu k.na kata sbb genetik kot..he he..

nome said...

wahhh kebetulan...abang dan adik ada tanda lahir di tempat yg sama...jarang tau dpt tanda lahir sama camtu....

alyyani said...

semua sama. tanda lahir, muka, heheh... mmg anak ibu ni :)

fazilzura said...

kato dr acuan yg samo kan heheheheh
pehtu segeng plak tu , tu yg ado tnda samo tu kut jue heheheh

atanayuiman @ Jue said...

kak na >> jue pun xtau ikut sapo.. sebab jue and asben xder tanda lahir.. kebetulan sama pulak tue..

k.nome >> aahh.. terkejut juga tengok sama.. masa mula2 lahir.. dah pasan.. eh! sama la cam abg dia.. hehe

alyyani >> mak jue pun cakap. muka izzul ikut muka abg diaa.. sama...

k.zura >> acuan yg sama tapi masa dulu abg dia lagi tembam.. yang nie xtembam sgt...

Fieza said...

aa la iman n izul sama jer muka, tapi ade la kelainan sket. Senang nak cam tanda lahir sama kan kalau hilang ker ape. Syakil lak tak de tanda lahir tapi ade tahi lalat kat burung dia

atanayuiman @ Jue said...

fieza >> sama eekk..? acuan yang sama.. hehehe... tanda lahir tue la petunjuk anak jue nnt.. hehehe..

tahi lalt kat bird..? besar kee..? iman and izzul takat nie xder nampak tahi lalat lagi..

Azhariah Zuber said...

hebat! tanda lahir anak sy kat montot....kalau apa2 kena check tempat tu..huhu

atanayuiman @ Jue said...

azhariah >> kat bontot..?? dasat laa.. 2-2 ker..?? ssh gak kena check kat bontot.. diorg mst tak tau sebab xleh tengok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...