Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 18, 2011

Gathering with uitm member's


Ssemalam Cuti wesak day. kemana destinasi anda? Memandangkan sehari jer cuti, mst ramai amik kesempatan cuti dekat2 ajer kan..?

Semalam aku ada gathering dengan member2 uitm. Pertemuan di lakukan di Kenny Rogers The Mall. Alhamdulillah kali nie dapat kumpul ramai. Cuma seorang jer lagi tak dapat dtg last minute. Its Ok.. next meeting kita leh jumpa yea Zura. Modus operandi perjumpaan ini adalah sebab alin nak edar kad kawinnya. Dan alang2 semua nak jumpa dengan baby masing2, so set meet up ramai2.. sonok sikit. dan kitorang pun lama tak jumpa...

Insyllah, next meeting pun xlama lagi.. sebab ima pulak nak edar kad pas nie.. Then, hanya tinggal sorang jer lagi yang akan follow selepas itu.. but, tak sure bila..

Selesai makan. Sessi perbincangan. Apakah yang dibincangkan?

 Zulqarnain yang gebus..

 Ayra yang comel

 ima with ajan (next pengantin lepas nie)

Farrah with Kamal (bila lagi farrah)

Happy Family Zita

alin bakal pengantin yang nak edar kad with Ima

Zulqarnain with ibunya. Sian, ayahnya keje jauh....

kami yang kini.. hehe

 3 dah ada anak.. 3 lagi bakal menyusul

Bergambar ramai2 sebelum beredar

upsss..!! Mana izzul? tak ikut ker..??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Izzul yang tido sepanjang perjumpaan kami.

Di jenguk oleh untie2 semua..


Next destination. Kemanakah kami???


3 comments:

irma said...

wah..izzul bagi chance kat ibu dia yer.....gud boy izzul...

nome said...

seronok dpt jumpa kwn2 masa study...di manakah next reunion? ekeke....

izzul gud boy la...bg chance kat mak dia borak dgn kwn2

fazilzura said...

wah besh kan kalau ado geth dgn geng2 lamo ..

baik nye izzul, tido je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...