Kawan-Kawan Saya

Friday, May 27, 2011

BabyTV


Sapa tengok BabyTV..?? Sila angkat tangan..??? hehehe.. Skang kat rumah nie, sejak ada BabyTV senang sikit kerja aku.. Buka ajer BabyTV.. 2-2 hero dok melayan.. kalo buka upin ipin or ultaraman or boboiboy, iman jer yang layan. Tapi.. kalo baby TV.. Izzul pun kusyuk layan sekali..

So, skang masa aku tak la terhad sangat. Selalu masak sampai 3trip untuk 1hidangan.. kali nie, sekali trip dah selesai siap semua.. Nasib ada babytv.. penyelamat aku.. dapat lah kemaskan bilik No 2 dan no3 yang sekian lama tak berkemas.. amikk! 2 beg plastik sampah terkumpul.. hahahaha...!!

 bagus la channel nie.. berkaler2.. patutlah iman & izzul suka. Kusyuk bebona.. Aku pun suka. Sebab ada learning and singing.

2 beradik yg sedang menonton. Izzul dapat tempat 1st class.. depan sekali.. hahaha!

Gaya Iman menonton TV

Gaya Izzul pulak.. kdg2 sampai hisap tangan tengok TV

 tadi aku dengar suara Izzul bersembang.. bersembang ngn TV rupanyaaa.. hahaha!
patutlah.. bersembang dgn budak dlm tv tue..


6 comments:

fazilzura said...

mmg besh channel tu .. senang mak2 nak wat kejo, ado lagu2 taska.. akil pun suke

Korset PB RM1299 said...

Korset PB Baru dan Original Warranty seumur hidup RM1299. Cepat sementara stok masih ada.

Noor said...

alahai syoknyer iman ngan izzul tengok tv....iman siap dongkat dagu lagi....comeeyyyy

ieda said...

betullah memang budak2 syok tgk, even anak ida yg nak 4tahun tu pun layan gak yg adik lg best siap tertido sendiri dgr lagu2 dia time mlm..senang keje

Azhariah Zuber said...

sesekali bleh la mcm ni...kalau selalu2 kang juling aysik tgk tv...hehe lawka jeh

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> then, sebab warna warni tue yang menarik koott..

korset >> hehehe.. sempat lagi promote yeaa..

k.nor >> aahh.. mmg kusyuk abiss.. iman pun dah pandai demand nak tengok citer apa.. ada baby tv nie, variety sikit la rancangan tv dia.. kalo tak, ari2 upin.. ultraman jue dah kurangkan...

ieda >> aahh2.. betul2.. iman laks sampai pesan mcm2 makanan sambil nak tengok tv.. dah jadi panggung dia sendiri daa.

azhariah >> sementara ada kat umah jer nie.. leh la tengok.. sok dah ke taska balik, malam jer la dapat tgk.. itupun kalo tido lambat... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...