Kawan-Kawan Saya

Tuesday, May 10, 2011

Kenduri Nikah di Kedah

Abis saja berpantang, daku dah sampai ke Kedah.
Kenduri Nikah sepupu di sana.
Semua family kami pergi kecuali ayah aku sebab dia xberapa sihat kalo berjalan jauh.
Di samping berjalan ke Kedah, kami ke Penang juga.
So, sambutan Hari Ibu dan Anniversary kami di Penang la yeaa..

Layankan gambar jer la ekk...

Dah get ready nak bertolak ke Kedah dari umah kakak. Masing2 sibuk dengan berbaju melayu daa..
Upacara nikah di langsungkan di Masjid.

 Pengantin Lelaki

Pengantin Perempuan (my cousin)

Me and my sis ala2 ikut tema pengantin pulak kan..??

Buat Adiyah dan Muaz :
Selamat Pengantin Baru dan Semoga Berbahagia..

Insyallah, kenduri 29 mei nnt kami sampai lagi...

4 comments:

fazilzura said...

SELAMAT PENGANTIN BARU ...

* windu nye kt 2 hero yg berbaju melayu tu

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> tq.. hehe lama kita tak ketemu kan..? bila mau ketemu yea..?

nizajeff said...

OIT.....KO DATANG KEDAH DKT SUNGAI SELUANG KE...DEKAT NGAN UMAH KU LA...

atanayuiman @ Jue said...

niza >> ekekeke.. ntah la apa nama tempatnya.. tapi, kenduri tue kat lunas.. taman apa ntah.. lupa da.. nikah kat masjid itu laa.. dekat jer ekk..?? cek tak tau.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...