Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 25, 2009

::: Maceh Tag From Teha Nun DisaNa :::


Apapun aku ucapkan trimasssss kasi aku tag besday nie even besday aku Bulan Julai nnt... Hehehe.. OooOOoo.. dalam duk berpantang sempat lagi memberi orang award ek..?? ok.. Very Gud..!! itulah ibu2 masa kini... Paper pun aku doakan ko sihat sejahtera sepanjang berpantang nie.. Iyola.. Nak menjaga 2 hero tueeee.... Aku salute la...!!! :-)

So, Rules and regulations:

1)Make a list of what u want o your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yours


My 10 Wishlist for My Besday :

  • Firstly, Of course aku berdoa semoga aku dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki.
  • Kalo boleh, tahun nie aku nak hadiah gempak dari asben aku. Apa eekk..?
  • Hopefully aku dapat abiskan balance puasa aku yang tggl 28hari lagi... Adusss..!! banyaknyer...
  • Aku tekad nak nyusukan 2nd anak aku nie secara ekslusif....
  • Aku harap biz aku mengembang dengan jayanya... Hehehehe..:-)
  • Aku doakan supaya Iman Zafran membesar dengan sihat dan dijauhi dari sebarang penyakit.
  • Selain itu, aku doakan kesihatan aku dan asben aku juga dan juga my 2nd baby...
  • Hopefully family aku sentiasa dipenuhi kasih sayang dan dijauhi dari gangguan yang tidak baik...
  • Aku nak asben aku sentiasa memberi kerjasama dalam menjaga anak2.. seperti yang dilakukan sekarang.. Hopefully berterusan... Amin...
  • Lastly, aku inginkan "Keluarga Bahagia dengan Kasih Sayang".

So, after dis kena bagi kat 10 orang.. saper aku nak bagi yekk..?? Untuk tak mengecewakan, aku bagi ajerla kek sapo2....


List yang wajib aku bagi:
  1. Kak Wana (hahaha..!!! mcm da tau2 den suko bagi kek akok.. jgn mare..)
  2. Alyyani (Baru ajer kenal tp mcm dah kenal lamo pulok)
  3. Tinie (hehehe... aku suka kasi tag kat tinie nie sebab dia memang rajin)
  4. Kak Ainey (aku bagi gak even teha dah bagi sebab kak ainey skang makin bz sejak tukar keje)
  5. Suhida (mmg antara list wajib nie..)
  6. Leen (Ummi Rayyan yang rajin singgah blog aku)
  7. Kak Zura (member m.com yang baru buat blog)

Ok... lagi 3 nie aku pick up ajer la ekkk..?? sebab ramai sgt yg kena bg nie...
  1. adhoney (kawan kat My Jenguk aku a.k.a customer aku gaks...)
  2. Sal FS (kawan frenster aku yang baru)
  3. A-rin (aku tak kenal tp yang aku tau kawan kak wana.. hehehe slumber aku ajerk)





2 comments:

Ada Ayrissa said...

huhu...terkena lak pulak..
tq..

aTan and JuLies @ aYu said...

hehe... laksanakan tugasan anda ya... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...