Kawan-Kawan Saya

Tuesday, June 23, 2009

::: My WishList :::

Erm... Aku ada satu WISHLIST untuk dapatkan dalam masa terdekat nie laaa..Maybe this month or next month. Selalunya tak pernah aku nak hajatkan dapat sesuatu. Tapi, kali nie.. aku teramat teruja untuk dapatkan barang nie. ntah la.. mana datang perasaan ini untuk dapatkan barang nie bersungguh2.. Tiba2 aku lihat benda nie, dan aku pasang dalam niat " AkU MESTI DAPATKAN BENDA nie". Sungguh amat TERUJA untuk aku memilikinya. Even baru2 nie aku baru sahaja dapat barang yang sama seperti yang aku nak nie. Tapi, setelah aku pakai, mcm tak best la pulak.. hehehe.. jadi, aku bercadang nak dapatkan yang lain laa.. Wah..!!~ macam tamak pulak ekk..? Bukan tamak bagi aku, tapi aku ingin merasakan kepuasan bila aku memakainya.. kepuasan pada diri sendiri.. Lagi2 apa yang KITA wish kan....

Aku dah beritahu asben aku pasal hajat aku nie. Dan dia kata OK jer.. yang aku punya skang nie, dia kata jangan jual. Dia nak.. Orait..!~ dah ada GREEN LIGHT daaa. erm.. ntah biler la leh dapatkan benda alah nie... Hopefully bulan nie or NExt Month laaa.. haaaa..!!~~ Cerita pasal next Mnth, NEXT MONTH adalah besday aku laaa.. Leh la aku WISH benda nie kat asben aku.. hehehe.. Boleh ker mcm tue..? Boleh laaa ekk..?? Bukan selalu pun.. kan? kan?

Oklaaa.. Ini lah dia barang yang aku WISH kan sangat nie..

Sony Ericcson W705














Cantek dan mantap kan..??? Adusss....!!~ aku rasa mcm dah tak sabar nak sangat nieee... huhuhu..!!~~ Abang, Tolong belikan harini jugak boleh..???



*** sepanjang aku kawin, aku tak pernah wish sampai mcm nie sekali.... hadiah besday tahun lepas pun belum tuntut lagi... sian daku kan..??




PhotobucketPhotobucket

15 comments:

Bed said...

baper hengget rege nye jue?
sekali sekala kan bukan selalu...apasalah nye kalau husband jue mampu....

alyyani said...

besnye, atleast husband da approved wishlist jue. alya ni, jenuh mintak approval wishlist alya. smpi skang tak approved2 lg. dia ckp lg 2 tahun. ceh! x patut betul... padahal nak beli pakai duit sendiri.

p/s : terluah perasaan pulak. hahah

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Kak bed >> erm.. lebih kurang RM1.4k rasanyaaa... erm.. tengah tunggu durian runtuh dulu nieee.. hehehe.. hopefully berjaya la leh dapatkannya..

alyyani >> baru approved untuk beli.. belum dapat beli lagi.. sebab aritu ada halangan...

xper alya.. sama la kita.. sumtimes apa ygwish tak semestinya dapat kan../ inilah satu2 wish jue yg paling HEBAT skali.. hihihi.. sebelum nie tak pandai sgt nak minta2...

fazilzura said...

WAHHH JUE..
mantap sehhh .. besh tu kalau dpt.. pe lagi Jue, kalau jue makan MAB .. entah2 sok pun dia leh beli kan .. xcaya.. ehheheheh cube try test

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> Kah.. kah kah..!! umpan pakai MAB ekk.?? hehehe... boleh layanz nieeee.. Ceh..!!~ kalo berkesan, den blanjo akak.. kihkihkih..!!~~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> Kah.. kah kah..!! umpan pakai MAB ekk.?? hehehe... boleh layanz nieeee.. Ceh..!!~ kalo berkesan, den blanjo akak.. kihkihkih..!!~~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> Kah.. kah kah..!! umpan pakai MAB ekk.?? hehehe... boleh layanz nieeee.. Ceh..!!~ kalo berkesan, den blanjo akak.. kihkihkih..!!~~

nasz said...

hensem nye tepon ni. bpe riban ni jue??

Bed said...

nasz berminat? RM 1,4K tuh...aku nye case terbalik lak jue....hubby demand HTC 1,9K adiah birthday yg masih akak hutang....hehhhheee next wk anniversary pulak.....pening2...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nasz >> jue seurvey haraga terkini lebih kurang RM1.4k kak.. lama2 nnt turun harga la tue.. sebab nie kira new model gakssss..

Kak bed >> wa..!!~~ HTC tueeeeee.. mengancam gitu.. hehehe... kak, hutang2 lama nie rugi gaks.. sebab lama2 nnt harga turun.. sebab kuar model yg baru laks.. tuntut cepat2 kak.. hehehe..

Bed said...

jue...hubby yg tuntut kat akak adiah birthday dia mac ari tu...huhhuuuu

strawberi @ mamadira said...

jue

wah regenye rm14oo ye je..bole tahan tersedak jugak dengarye..
daku x leh pakai hp mahal2..
takut woo..sbb my son suka hempuk2..nanti rosak...
skang tringin kamera baru..

KasiH said...

ada gak wishlist...aku ni lg brp hari je lg beday...nk mtk ape eh...?Hehehehe...jnji derang igt sudah laa...kalo dpt present is a bonus laa...(mengharap gak nih..)

Nur Syafawati said...

jueeeeeee...mmg cute hp ni..slim shady je..ni yg bile kite shake2..dia tukar lagu tu eh???betul ke...kalau gitu.sambar la cepatttttttt..jgn tgu2 lagi..ngeh.ngeh..racun.racun

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> oo.. terbalik pulak tanggapan ku.. hehehe... Dasat tue permintaannyer... kena tunaikan tu kak.. hehehe.. next week ada handphone fair kat ampang point. Jom la serbu kak... :-)

strawberi >> skali skala nak merasa benda mahal.. hehehe.. udah lama pakai HP murah jer.. ini la nak merasa.. hehehe.. kan..? kan..??

kasih >> kalo tak minta, nnt dia wat dunno jer.. ataupun dia bagi adiah yang kita rasa xbest.. kalo ada wish, baik kita wish kan..??

syafa >> yup..!! tul tue.. yang leh shake2.. itu yang daku nak tueee.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...