Kawan-Kawan Saya

Monday, June 08, 2009

::: Singgah Makan di Nasi Lemak Antarabangsa :::

Semasa dalam perjalanan pulang, kami singgah makan dahulu di Nasi Lemak Antarabangsa. Sebab dah terlampau lapar. Tak sempat nak terus ke rumah. Lagipun takde orang kat umah sebab mak aku pun on the way balik dan kakak aku pun sama. Jadi kami singgah makan dulu la. Lagipun iman belum tido dan moodnya nampak dah OK.

So, layan gambar jer la.. sebab tadi aku dah penat menaip.. hehehe...

decorationnya cantek damn simple

Iman kalo aku panggil nak bergambar, laju jer pandang kamera...

air aku air suam jer dan air white coffe ice tue air asben aku..

lagi sekali pandang camera bila di panggil. kain napkin yang siap sedia dengan iman. Takut dia muntah kkat situ jer..

inilah rupanya nasi lemak Antarabangsa... aku rasa sama jer..

iman makan sudu jer... kalo amik sudu tue, kaki dia berlompat2 sebab marah amik sudu tue.. ooo.. dah pandai memberontak ekk..??


*** letihnya 2 hari berjalan jauh.. esok kena keje.. nak amik cuti la cuti sekolah nieee...

12 comments:

ai said...

musti nasik lemak tu mahaiiii...huhuhu

nasz said...

sian iman, tgk je la nasik tu. tak pe iman, nanti bila iman dah blh mkn, ajak la ibu mkn kat situ lg

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ai >> boleh tahan gaks la.. sepinggan nasi lemak biasa RM2.95. kalo tambah lauk tambah harga lain lagi.. hehehe...

kak nasz >> tul2... nak tau kak, dia duk menjerit2 minta sudu tue... then bila kita amik balik, menjerit sambil lompat2.. sabo je la.. nnt la iman dah leh makan baru bw dia makan lagi.

fazilzura said...

WAHHH besh nye nasi lemk tu ..
* aikk iman , mama awk makan sume yek.. tu yg protes gigi sudu tu yeee

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

semakin membesar ni semakin susah nak jaga kan..fenattt

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kalau fatin, dia makan sekali tau..hahaha.semakin penat nak jaga dorang kan..hehe

suhida said...

jue, muka iman dah lain sgt. dah tak jadi michelin lagi dah...

suhida said...

jue, muka iman dah lain sgt. dah tak jadi michelin lagi dah...

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kak zura >> hehehe.. iman lum boleh makan lagii.. nengokkan ajer la ekk..

tinie >> memang penat tapi menyeronnokna la.. bila xder nie.., rindu sangat... huhuhu..!!~~

suhida >> itu laaaa.. tak der ketak2 mcm machelin daaa.. takut jadi popeye jerr... huhuhu..!!~~

KasiH said...

Seap eh nasi lemak tu? aku lalu je tk pernah singgah bajet mahal..hahahaha...ropernya tak mahal eh...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

KASIH >> nak kata sedap ntah la.. tapi, tak kena ngn selera aku pulaks.. hehehe...

Ada Ayrissa said...

kerinduan ek jue?
huhu....rindu kat kalo kena tggl anak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...