Kawan-Kawan Saya

Thursday, June 18, 2009

::: Contest : Aksi Menarik Ketika Anak Tido :::


CONTEST :
AKsi MenaRik keTiKa AnaK TiDo

Dari :
MAMA UZMA


:: BANNER untuk JOINT Contest ::

Wah...!!~~ Sejak menjak bila nie aku nak JOINT contest nie..? erm.., aku nengok skang nie banyak tul BLOGGER anjurkan CONTEST untuk blogger-blogger yang lain. Ini namanya untuk mendapatka ramai kawan lagi serta merapatkan hubungan silaturahim antara ibu-ibu dan anak-anak. Erm.., dalam banyak2 contest aku terjah ke sana sini, contest nie pula yang MENARIK minat aku untuk joint. Lagi2 aku tengah buat FOLDER khas aksi2 tido Iman sepanjang 10 bulan nie. Alang2 menyeluk pekasam kan? selain tue, kiranya aku boleh menambah kan entry aku la nie.. hehehe.. kan? kan?

So, dalam banyak-banyak gambar, aku pilih yang ini :


So, details untuk anak aku :

Nama Penuh : MUHAMMAD IMAN ZAFRAN BIN SHAHRULIZAM

Umur : 10 BULAN (Kategori 1)

Sebab Aku Memilih Gambar Ini :

" Iman.. Oh Iman.. Sekarang nie mcm2 aksi tido dia ada. cam gitu la.. cam gini la.. Tapi, dalam banyak2 aksi tidonya.., Yang ini lah yang paling kerap dilakukannya. Setiap kali tido, mesti kena angkat semula letak balik dalam kelambu. Then, xsampai pun setengah jam, camgini la balik. Jenuh nak betulkan dia tido. Tak pasang kelambu nnt, abis Iman kena tembak dengan MR. Nyamuk. Sian laks nengok esok pagi kesan "LuV Bite" hehehe.. Bukan apa, aku takut yang hujung kelambu tue tercucuk mata dia. Cuba korang perhatikan pada gambar "SUN" kat kelambu tue, seolah2 menjeling ke arah Iman tido. dan mcm berkata " Oh..!! mcm nie ker ko tido Iman". Tapi sejak 2 menjak nie, aku tengok dia slalu tido menonggeng pula.. Macam la anak Ibu nie.. Erm.. gitulah antara gaya2 tido Iman. "

Slogan :

erm... slogan nie mcm mane yea? tapi, kalo untuk iman, aku slalunya ckp kat dia mcm nie smbil ada bunyi mcm menyanyi laaa dan lonjak2 kan dia..

Bam.. Bam Bam.. Iman Budak Tembam.. !!~~



*** erm... kepada kawan-kawan lain, Jom la Joint. Aku nak tengok gambar anak2 korang tido mcmane. Camner Nak Joint? klik di SINI.


Tarikh Contest : 8 June - 28 June 2009




PhotobucketPhotobucket

8 comments:

ai said...

keh keh keh...sampai camtu lasak dia tido!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ai >> aah.. gitu la tidonyerr...

alyyani said...

jue, kalau nia mmg lama dah meninggalkan kelambu. so cara nak elak dr kena 'love bite' dari nyamuk, kene peluk dia la. tapi skang, tak terpeluk sbb time tido bole pusing 360 darjah. heheh..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> itu la kak.. kadang2 pakai. kadang2 tak.. sebab tidonya dah makin lasak kan.. hehehe

strawberi @ mamadira said...

tido menonggeng...ekeke..
jue snap la gambo menonggeng tu
nak tengok..

klu org tua2 dulu2 ckap
mesti cacing tu..
skang tak tau la betul ke idak..

~chekuna~ said...

dasatnya iman titon..
lasak..anak jantan..takpe..

Jiey^Mien said...

ya Allah.. ganas banget!! kelakar betul gamba neh!!

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

strawber >> ok..!!~~ nnt jue wat entry khas gambar2 tido iman sejak lahir.. ada simpan dalam satu folder..

cacing mcmaner tuee..??

chekuna >> huhhuhuhu..!! anak jantan memang camtue ekk ..??

jiey >> hehehe.. Ian laks tido camner jiey..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...