Kawan-Kawan Saya

Friday, June 19, 2009

::: Apa Ke Halnya Nie..?? :::

NO MOOD....!!~~

Lihatlah.........



Arini aku takder mood la nak update blog..!!~ huhuhu...!!~ Tensen laks templates blog aku jadi cam gini pulak..!! Mals nyer nak tukar yang lain.. Cmner yeaa..??

Korang yang view Blog aku nampak tak apa yang aku nampak nie..?? Dia kuar PHOTOBUCKET pulaks..!!~~ Malas tul aku nak buat rumah baru.. Letih wooo..!!~~

Tengok pun jadi TENSEN laaa.... LalaLaLalaaaaaaa... ARRGGHhhhhhHhh..!!~~ Siapa Rajin angkat Tangan..!!~~ Tolong aku tukar RUMAH BAru... Aku Malas laaaaaaaaaa..!!~~ yuhu...!!!~~ Nyampah ulak aku tengok blog aku nie.. Jadi Tak cantik dan berserabut laaaaaaa...






PhotobucketPhotobucket

10 comments:

ppb_ppkp said...

jue...aah la..apsal jadi gitu ek

saveme_zero said...

jue..ada tertgal apa2 word ker??

alyyani said...

jue, nape jd cmtu? nak tuka template ni payah gak ni, sebab jua banyak gadget kiri kanan. kalo alya pun, tension gak...

KasiH said...

dah 2 hari dah gitu kan...ke 3 hari...kupikirkan pc ku yg mengong...tkdelaa bersuara..

Ibu Mifzal Arsyad said...

jue..rs file gambar templete jue tu hilang kot dr photobucket..so bila loading..file imej tu missing..tu yg kuar gmbar photobucket tu..

Reena said...

tu la smlm reena tgk kenapa bole jadi macam tu...

mama auni firdina said...

tu la pn. jue..dr smlm tgk blog jue kuar cmni..nape ekk???

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak Imah >. itulaa... mungkin folder gambar template nie dah xder dlm photobucket agaknya..

kak sue >> xla kak... mungkin dia punya templete yg problem nie.. nyampah tul laa..!!

alyyani >> haaa.. alya kan rajin tukar2.. jue letih la nak tukar2 lagi.. amik masa 1hari nak buat nyerrrr.. aarrghh...!!!

kasih >> PC ko ok.. jgn ko tukar PC laks.. hehehe aku nyer blog yg mengong niee..

kak ainey >> tul.. tul.. tul.. jue pun rasa mcm tue gaks...

reena >> itulaaa.. dah 2 hari cam gini daaa..

mama auni firdina >> haaa... ini mst problem kat photobucket la nie.. nak biarkan dulu.. kalo x OK gaks baru la nak tukar template... nasib esok n ahad cuti..

strawberi @ mamadira said...

patut la confius tengok nye,...

dok fikir benda ape yg kaler merah kecik2 ni...ingat design ke ..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

strawberi >> hehehe.. xsanggup den kalo gini la designnyer.. buat pening kepala jer.. huhuhu..!!!~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...