Kawan-Kawan Saya

Thursday, June 18, 2009

::: Jom Jogging Bersama Nain :::

Firstly, aku nak wish THANK U to Kak Zura. hehehe..!!!~~ ada spesel Entry untuk aku laks sebab jumpa dengan dia kat Taman Tasik Permaisuri, Cheras. Thank U Very Much... Jue jual yea...

Entry kali nie ada kena mengena juga dengan Taman Tasik Permaisuri tue. Erm.., Ahad lepas, semasa aku menunggu sementara Kak Zura sampai, kami berlegar2 dahulu di parking lot kat situ. Kali nie aku pie tak bawa iman sebab dah petang da. Takut nak bawa Iman sebab pasti aku sampai umah maghrib nnt. Almaklumla.. Iman nie kaki TIDO awal. Tak boleh bawa jalan2 da waktu petang sebegini. Jadi, sebagai gantinya aku bawa la si Nain Toin nie..

Wah..!!~ Nain toin nie, kalo bab pie jalan2 NO. 1. Pantang sesapa nak kuar Pintu jer, pasti dia bergegas keluar sampai ke GATE sampai meraung2 nak ikut. Aku nie laks, suka bawa dia jalan2 sebab dia suka jalan2 dan tak banyak karenah kalau bawa jalan2. So, itu yang aku tak kisah kalo kemana sahaja nak bawa dia nie jalan2.

So, selepas jumpa dengan kawan kak zura, kami terus ke KFC situ pula. sebab sebelum tue jumpa kawan kak zura (Kak Yatie) kat dengan air pancut. So, aku pusing ke depan kat stadium pula. sebab janji ngn kak zura kat situ. Then, sampai sahaja kat situ. Kaki melangkah keluar dari pintu, si Nain nie terus berlari-laria. Wah..!!~~ syok tul diaaaa..

Apa lagi, kami berkejar-kejaran la.. Pusing sana pusing sini. Dok melayan karenah dia yang sedang beseronok2 nie. Ke sana Ke mari.. Aduss..!!~~ letih aku di buatnya. Ha...!!~ sampai berpeluh2 ko.. Kak, kalo perasan, berpeluh2 jue masa jumpa akak tue. hehehe.. Ini gara2 berkejar2an dengan Nain la niee...

Jom nengok apa yang aku sempat snap :-)


Upin Ipin kata Nain kat Kak Zura sambil tunjuk baju dia tue...

erm.., tengok.. betapa laju dia lari.. asben aku pun dok mengejar dia..

suruh rehat sekejap pun tak nak tue.. Itu muka cuba melepaskan diri dari pegangan asben aku tuee..


Haaaa.. yang nie agak kelakar sikit. Bila kitorang dekat ngn gambar tuan punya KFC nie, terus dia kata Na Nak..!! Na Nak...!!~~ (tak nak) sebab dia takut.. Terus dia nak berdukung.. hehehe..!!~ muka takut tue.. Mungkin sebab gambar muka orag tue besar kot..


** tak sempat nak berposing dengan kak zura. sebab dah nak maghrib daa.. huhuhu..!!~ nanti jumpa lagi yea kak.. :-)




PhotobucketPhotobucket

10 comments:

KasiH said...

cute sungguh Nain ni...mcm mat saleh..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kasih >> ramai yang ckp mcm tue.. ada yg ckp anak Bosnia pun ada.. hehehe.. nie gara2 rambut dia warna Merah nie la.... mcm mat salleh tapi cakapnya pelat.. huhuhu..!!~

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kasih >> ramai yang ckp mcm tue.. ada yg ckp anak Bosnia pun ada.. hehehe.. nie gara2 rambut dia warna Merah nie la.... mcm mat salleh tapi cakapnya pelat.. huhuhu..!!~

fazilzura said...

JUE..

welcome.. time kasih sudi jmp akak .. akak beli yek.
nnt kalau dtg cheras lg roger2 arrr leh jmp lepak2 kan kan ...

** mmg cm muke mat saleh pun dgn rambut perang nye..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> orait kak..!!~~ nnt kita pie lawan boling nak..?? huhuhu.. dah lama tak turun nie.. ntah2 dah keeras daa...

** nak pie main asben tak bagi2 lagi nie.. geramnyer..!!~~

Jiey^Mien said...

nain betul2 nmpk cam anak mat saleh ngan kulit putih n rambut merah dia tu.. comel!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jiey >> iyer ke jiey... ikut mak ayah putih melepak.. hehe..

fazilzura said...

bley jek jue.. akak dgn huby pun sukoo g bwling..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

orait...!!~

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

orait...!!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...