Kawan-Kawan Saya

Monday, June 15, 2009

::: Meneruskan Pencarian Lagi :::

Hari Jumaat Lepas, aku ikut sekali lagi asben aku untuk meneruskan Penacariannya itu. kali nie, dia rasa tak puas hati juga. Dia ajak semula ke JUSCo, tapi kali nie pi ke JUSCO Au2 Keramat pulak. Sampai2 sahaja, kami pie surau untuk menunaikan Solat Asar dulu sebab sebelum tue kami sibuk ke tempat lain. Selepas itu, kami terus ke department TOYS... haa.. aku follow jer la mana asben aku celah.. Setibanya kat department tersebut, aku turut membantu mencari ROBOt tersebut. tetapi, dengan hampanya TAKDe juga. Dan asben aku pun terus tanya pada promoter kat situ.

dan asben aku datang kat aku dengan hati berbunga2 mengatakan kat JUSCO Wangsa Maju ada. sebab promoter tue kata kat situ jer ada.. Haa..!! apa lagi, asben aku terus ajak pi ke sana. tapi, sebelum tue aku ajak pi makan kat Johnnys dulu tapi dia tak nak pula makan SEAFOOD. Dia ajak makan Kenny Rogers pula.. haa..!!~ aku terus kata SET laa.. Bukan senang dia nak ajak pi makan Kenny Rogers nie.. Slalu kalo aku nak, mesti dia tak bagi. so, kami pie la makan dulu.....


duk terjengah2 mencari Robot..

Mata melilau-lilau mencari Dimanakah ROBOT PIXAR ini...

Hi bang... macam kecewa jerrr...

makanan aku....

selepas makan, kami terus ke JUSCO wangsa maju pula. sampi ajer terus terjah ke Toys department. Dan aku pun tolong carikan ROBOT itu sebab budak promoter tadi kata aa kat situ. cai punya cari tak juga jumpa. Akhirnya asben aku terus tanya kat Promoter kat situ pula. Haaa..!!~~ Dengan kecewanya kata Promoter tue, Dah takder stok da kat sini. sebab dorang dah pulangkan semula kat Supplier. aik..?? nape dorang pulangkan ekk..?? takde orang nak beli ker..? pelik gaks aku... Mungkin permintaan tak banyak agaknya ataupun dah takde musim ROBOT Pixar nie. tapi memang pun.. dah lepas dah Musim robot Pixar nie. ermm.., sekali lagi asben aku kecewa... sian nengok dia.. dah beria-ia dah tadi... aleh2 takde pulak.. Takpe la.. Promoter tue ada minta No. fon asben aku sebab dia akan tolong tanyakan pada Supplier nnt. Hopefully ada gud news la nnt... :-)

Muka sedih ker nie..?

erm.. xder robot Pixar, tengok robot nie jer.

dan yang ini juga... tapi, dia tak nak...

last2.. tengok kereta control saja....


*** Lepas nie, aku pun tak tau dah nak cari kat mana.. No idea daaa...



PhotobucketPhotobucket

12 comments:

nasz said...

sian cik abg dia

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak nas >> itula.. nengok muka sedih jer.. penat ke sana sini duk mencari lagi...

alyyani said...

nape husband jue beria nak cari robot pixar tuh? besungguh2 tuh. skang kan tgh musim transformers. heheh...

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

alyyani >> ntah la.. sebab dia nyesal tak amik aritu.. aritu nak tapi dia kata tunggu dulu la.. skang nie nak cari balik.. yang transformer dia tak minat katanya..

mama auni firdina said...

alahai siannyer..berusaha gak mencari..da g tmpt lain,da supplier amek lak..frust kn..

hope,dpt le robot idaman hubby pn jue nnt..=p

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

alahai kesian plak..
belikan jer robot control tu..murah skit hihi

strawberi @ mamadira said...

bersungguh2 betul ye hubby jue nie..
semoga dapat beli ye..
nak tolong pun x tau gak kt mana nak cari..
cube lah call supplier kedai mainan ke cari no tel kat yellow pages ke google ke..

Jiey^Mien said...

jue, try carik online plak..

Wafaa said...

cuba ebay, kot ada orang nak let go

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mama auni firdina >> aah nampak sangat muka FRUSTnya. Lepas nie xtau la kat mana dia nak cari..

tinie >> erm.. ntah la.. aku suruh amik yang lain pun dia xnak..

strawberi >> aah.. tgh excited sgt dia tue.. erm, itulah.. kita nie follow kan ajer..

jiey mien >> itu la jiey.. xjumpa gaks nieeee.... erm.. susah pulak nak cari kalo nak. kalo xna, berlambak jer.. kan? kan?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wafaa >>aah.. tul gaks.. kena tengok dulu nie... tq wafaa..

shah-ila-ain said...

besttnyerr hobi dia...itu untuk iman ke utk dia punye jue...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...