Kawan-Kawan Saya

Thursday, June 04, 2009

:: kak zura..., banyak nyer soalan.. huhuhu..!!~~ :::


Tugasan untuk menjawab soalan2 ini telah diberikan Kak Zura a.k.a Denso_Cute.. hehehe.. panjang nyer kak oi soklan nie.. letih den nak menjawabnya..Takpe, demi dirimu.., daku menjawab kan la jugak.. hehehe.... :-)

1. Bekas kekasih saya adalah..

  • Yang mana satu yea..???

2. Saya sedang mendengar...

  • bunyi katak sedang memanggil hujan bercampur dengan bunyi cengkerik.

3. Mungkin saya patut..

  • TIDO sebab dah lewat malam...

4. Saya suka...

  • Warna PINK, Window Shopping dan HOLIDAY..!!~~

5. Sahabat-sahabat saya...

  • Ramai yang NAK KAWIN daa...

6. Saya tak paham...

  • kenapa asben saya suka garu tekak.. Aik..? camner tue..?

7. Saya kehilangan..

  • beg telekung saya. Mr hubby saya yang hilang kan...

8. Ramai yang berkata..

  • aku dah GEMUK..!!~~

9. Cinta itu adalah...

  • Kasih Sayang antara Allah, individu dan lain2.. hehehe..

10. Di suatu tempat, seseorang sedang...

  • Tido dengan Nyenyaknyaaaa....

12. Saya akan cuba...

  • untuk menjadi ISTERI yang Baik.. :-)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..

  • Tiada Penghujung..

14. Telefon bimbit saya..

  • Nokia 1110 dan 5610

15. Bile saya terjaga...

  • saya akan tengok JAM dahulu..

16. Saya paling meluat...

  • pada pompuan2 yang Naik MOTOR dan TONGGEK kan punggung dia sampai nampak spender dan Lurah Dendam dia.. aargghh..!! bencinya.. Itulah sebabnya banyak kes ROGOL.

17. Pesta/parti adalah

  • tempat untuk bersosial..

18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...

  • Kucing yang tengah TERSENYUM.. hahaha.. BETUL..

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...

  • masa lepas SPM.. syok nyer sebab dah MERDEKA..!!!

20. Hari ini..

  • aku sangat LETIH..!!~

21. Malam ini saya akan..

  • Tido Dengan Iman Zafran... hehehe..

22. Esok pula saya akan..

  • Pergi keje la.....

23. Saya betul2 inginkan..

  • Keluarga Bahagia...

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..

  • waah..!! nape banyak jerawat nie...

25. Pusat membeli belah atau arked permainan...

  • tempat shopping dan tempat bermain

26. Makanan barat atau jepun..

BARAT...coz AKU X RETI MAKAN MKNAN JEPUN

27. Bilik yang terang atau gelap..

  • bilikyang ROMANTIK

28. Makanan segera adalah...

  • penyebab aku GEMUK..!!~~

29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..

  • lupa laa....
30. Siapa yang anda ingin tag..
  • Kak fida (sebab blog tak BERUPDATE..!!~~)
    silakan kak menjalankan tugas.. hehehe...


*** masa untuk tido.... :-) aku buat mlm tadi tapi aku poskan untuk pagi nie.. hehehe bolehkan..??


3 comments:

fazilzura said...

heheehh bagus2.. dh jwp soklan yekk.. penat??? latihan jari tu ( tp nmpak gak yg copy paste tu)..
tp jwpan no 16 tu x leh layan .. wakakakakak selalu gak nmpak .. huduh beno...

alyyani said...

jue, mmg panjang! tp menarik soalan2 nye :)

alya pun mmg style buat schedule post jugak jue.. heheh..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kak zura >> alamak..!! tak pasan laa.. hehehe itu la.. memang banyakkan..?? nyampah tul nengok..

alyyani >> aaahh.. panjang giler.. nasib soklan simple.. takder nak pikir berat2.. hehehe

** tul2.. time opis hour tak dan nak post kan..??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...